Århusiansk stjernekok i ballade om isbar: Wassim Hallal truet med stævning

Kokken Wassim Hallal fra Frederikshøj i Aarhus er havnet i en kedelig situation i kølvandet på en konkurs i isbaren Isfryd. Foto: Axel Schütt

Århusiansk stjernekok i ballade om isbar: Wassim Hallal truet med stævning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wassim Hallal er i kurators søgelys efter økonomisk kollaps i isbaren Isfryd. Kokken fra Frederikshøj beklager konkursen og henviser til ledelsesmæssige problemer.

AARHUS: Stjernekokken Wassin Hallal fra Aarhus risikerer at blive stævnet som medindehaver af isbaren Isfryd.

Ifølge JP Finans gik Isfryd med afdelinger i Københavns Zoo, Indre København og Fårup Sommerland konkurs for et år siden.

I håndteringen af konkursboet har kurator Allan Vistisen fra Vistisen Advokatfirma fundet omstødelige forhold. Derfor er han klar til at stævne de to medejere, Wassim Hallal og erhvervsmanden Anders Winther.

Kuratoren oplyser til Finans, at de to medejere har fået udbetalt penge fra Isfryds konto på tidspunkter, hvor de burde være klar over, at selskabet var insolvent. Anders Winther forklarer til Finans, at udbetalingerne til ham og Wassim Hallal var et lån til Isfryd, og at lånet skulle tilbagebetales, men den går ikke, siger kuratoren.

- Efter min opfattelse burde man have foretaget en konkursbegæring frem for at lave disse udbetalinger. Der er ingen tvivl om, at medejerne har haft et tilgodehavende i Isfryd, men de bør ikke sætte sig foran de simple kreditorer, siger Allan Vistisen til Finans.

Ingen midler

Wassim Hallal er kendt som manden bag Frederikshøj i Aarhus.

Aktuelt er Wassim Hallal også omdrejningspunkt for en ny satsning i at levere kvalitetsprodukter til Lidl, og han stod bag opskrifterne til den økologiske is i Isfryd. Han siger helt kort om sagen:

- Ledelsesmæssige problemer gjorde, at Isfryd desværre endte med at gå konkurs, og det var beklageligt. Om forløbet op til konkursen og beskyldninger, som foreligger fra en kreditor, har jeg ingen bemærkninger til, skriver Wassim Hallal til Finans.

Ifølge JP Finans vil Allan Vistisen gerne føre omstødelsessager i retssystemet mod Wassim Hallal og Anders Winther.

Men der er ingen midler i konkursboet til at føre sagerne, og ingen kreditorer har stillet sikkerhed for sagerne.

Søgsmålsfristen udløber i februar.

Århusiansk stjernekok i ballade om isbar: Wassim Hallal truet med stævning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce