Annonce
Debat For abonnenter

Rød Front! Det er lidt af et mirakel, at Henrik List ikke er blevet ræverød

Der var parkeret mange 2CV’er med ”Atomkraft nej tak”- og ”Danmark ud af EF”-klistermærker ved min folkeskole i 1970’erne.

Debat

Nej til Hærvejsmotorvejen: Støjreduktion skal være politikernes førsteprioritet - danskerne vil ikke længere tolerere sundhedsskadelig støj

Debat

Kattegatkomiteen har en lønnet formand - det betyder magt og indflydelse

Læserbrev: Borgmester Uffe Jensen understreger, at Kattegatkomiteen ikke kan afgøre noget. ”Det er slet ikke os, der skal træffe beslutningen.” (Odder Avis 9.6.21.)

Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

En fordobling af håndværkerfradraget skulle have gavnet husejerne, men har nærmest gjort det modsatte

Hvis man som husejer går med bygge- eller ombygningsplaner i disse måneder, kan man godt få lidt svedige håndflader. Især hvis planerne betyder, at man skal hyre håndværkere til opgaven. For byggefirmaerne har travlt og er svære at få fat i, samtidig med at der er knaphed på byggematerialer som stål, træ og flamingo.

Annonce
Debat

Replik: Der ville vel ikke have været nogen kritik, hvis Danmark havde vundet?

Læserbrev: Hvad ville være den rigtige løsning (i forbindelse med genoptagelse af EM-kampen mellem Danmark og Finland efter Christian Eriksens kollaps, red.)?

Debat

Debat: Mindre pisk - Fremtidens reformer bør handle om at skabe lyst til at arbejde og uddanne sig

Da statsminister Mette Frederiksen forleden holdt den traditionelle tale ved Folketingets afslutningsdebat italesatte hun en af de største udfordringer i vores samfund. En udfordring, der kalder på politisk handling.

Annonce
Debat

Replik: Økonomiaftalen løfter kommunernes økonomi og velfærden

Læserbrev: Venstres kommunalordfører, Anni Matthiesen, skriver, at aftalen om kommunernes økonomi for 2022 er et svigt af Socialdemokratiets løfte om at sikre kommunerne bedre økonomi (læserbrevet "Regeringen skyller sit velfærdsløft ud med badevandet", red.)

Annonce
Annonce
Debat

Konservative ser en bombe under Skanderborgs skolevæsen: Kommunens fokus på il-udstykning rammer os nu i nakken

DEBAT: Det er simpelthen ikke godt nok! I årevis har vi påpeget, at befolkningsprognoserne i flere ender af kommunen ikke holder stik. Men igen og igen har flertallet i Skanderborg Byråd med socialdemokraterne i spidsen fastholdt, at prognoserne holdt vand. Nu er en ny skoleprognose kommet, der fuldstændig slår bunden ud af alting.

Annonce
Debat

Ny byzone: Område øst for Gedved bør komme i spil igen frem for at bygge i landskab med stor naturværdi

Læserbrev: I kommuneplanforslaget 2021 bliver det i indledningen fastslået, at Horsens Kommune skal være kendt som en kommune med mange attraktive naturområder og landskaber. Det er vi i Venstre enige i.

Debat

Vi mangler pædagoger til minimumsnormeringerne: Arbejdet er benhårdt, og vi lytter ikke nok til hverdagens eksperter

DEBAT: 11.000 pædagoger arbejder i dag i andre brancher. Det viser en ny analyse, som Arbejderbevægelsens Erhvervsråd har lavet på baggrund af registerdata fra Danmarks Statistik.

Annonce