Annonce
Debat

Folketingsmedlem fra Vejle: Regeringens redegørelse nødvendiggør en undersøgelseskommission

Læserbrev: Regeringen offentliggjorde i sidste uge sin redegørelse for, hvordan den endte med at udstede en ulovlig ordre om, at alle raske mink i Danmark skulle aflives.

Annonce
Annonce
Debat

Det vil være rettidig omhu at få undersøgt danske grise for de to frygtede sygdomme omgående

Læserbrev: Først på sommeren erklærede Seges (tidligere Videncentret for Landbrug, red.), at ganske få minkfarme var konstateret smittet med covid-19, men i samme ombæring erklæredes det, at "der er ikke noget, der tyder på, at smitte med covid-19 er udbredt i de danske minkbesætninger".

Debat

Radikal folketingskandidat efter udspil til skattereform: Det er tæt på et regulært aftalebrud

Læserbrev: Mandag 23. november fremlagde regeringen sin nye skattereform. Hele 40 gange kalder regeringen skattereformen grøn.

Annonce
Annonce
Debat

Efter demonstration: Det er vist ikke den slags billeder, vi skal fremstille af hinanden

Læserbrev: Minkavlere og landmænd demonstrerer mod regeringen. Det er deres fulde ret som borgere i et demokratisk samfund, men det betyder jo så ikke, at man i forbindelse med demonstrationen kan sætte færdselsloven ud af kraft.

Debat

At se danske politikere afbilledet som nazister, og deres kollegaer ikke gør noget, er skammeligt

Debat

Replik: Det er meget beklageligt, at kommunens embedsmænd ikke vil indrømme deres egne fejl

Læserbrev: Chefen for social omsorg i Hedensted kommune, René G. Nielsen, afslører sin mangel på dømmekraft i sit svar på mit læserbrev: "Uberettiget bortvisning koster kassen".

Debat

Kommentar til Minna Olesens annonce-læserbrev: Hvad sker der dog i ledelser i nogle kommuner og på nogle plejehjem?

Læserbrev: Det er trist læsning, hvordan en dedikeret og mangeårig omsorgsmedarbejder, Minna Olesen, bliver behandlet af ledelsen.

Debat

Mangel på politisk ledelse og ansvarlighed forringer forholdene for både små og store skoler

Læserbrev: Politikernes håndtering eller nærmere manglende håndtering af udfordringerne på skoleområdet i Hedensted Kommune har udviklet sig til strudsepolitik.

Debat

Havde vi dog bare nogle flere med Minna Olesens format

Læserbrev: Det gør ondt langt ind i mine halvgamle hjerterødder, når jeg læser om den uværdige afsked i form af en bortvisning, som plejehjems-assistenten Minna Olesen fik med Hedensted Kommune efter 31 års ansættelse på plejecentret Bøgely.

Annonce
Annonce
Debat

Topfolk i Region Midtjylland om klimaprojekt: DK2020 er et vigtigt grønt skridt

Læserbrev: Grøn omstilling, affaldssortering og klimatilpasning er begreber, der i høj grad er blevet hverdagskost for midtjyderne, og det er godt. For vi skal omstille os.

Debat

Venstre: Der skal være mulighed for frit valg på alle velfærdshylder

Læserbrev: Venstre kæmper for at sætte mennesket før systemet. For vi mener, at alle skal kunne regne med, at velfærdssamfundet træder til, hvis vi på et tidspunkt får brug for fællesskabets hjælp.

Annonce
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Annonce