Tattoo-festival udvider med motorcykler

Mc-træffet, som Prison Ink-festivalen arrangerer, bliver ikke helt så ambitiøst som den nu nedlagte Horsens State Prison Motorcycle Festival. Arkivfoto: Mads Hansen

Tattoo-festival udvider med motorcykler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tager stafetten op efter Horsens State Prison Motorcycle Festival, som Horsens & Friends har lukket ned.

Horsens: Selv om Horsens & Friends har lukket Horsens State Prison Motorcycle Festival ned, betyder det ikke, at de tohjulede helt forsvinder fra Fængslet.

Prison Ink Tattoo Festival tager stafetten op og arrangerer i forbindelse med sin kommende festival i dagene 10.-12. maj et éndags-træf for motorcykler.

Det ligger i oplagt forlængelse af sidste år, da tattoo- og mc-festivalerne fandt sted i samme weekend og derfor samarbejdede.

- Fængslet har spændende, historiske rammer, der gør et mc-træf til en særlig event på en helt unik location, konstaterer Jakob Schultz, arrangør af Prison Ink.

Han fortsætter:

- I og med at Horsens State Prison Motorcycle Festival har valgt at stoppe, synes vi, at det vil være en god mulighed for os at lave noget for motorcykelfolket i en mindre skala, for der er en god synergi mellem motorcykler og tatoveringer.

Musik og amerikanerbiler

Mc-træffet, der allerede er døbt Prison Ink Bike Meet, afvikles lørdag 12. maj. Det bliver et træf, hvor man parkerer sin motorcykel inden for fængslets mure i den store gård og kan nyde en dag med øl, mad, motorcykler, nye lovende rockbands på scenen frem til midnat og selvfølgelig masser af tatoveringer.

Amerikaner-biler bliver der oveni tilbud om at kigge på, for også ejerne af disse biler sætter kurs mod Fængslet denne lørdag.

- Kort fortalt bliver Prison Ink Bike Meet et hyggeligt éndags-arrangement, hvor man kan mødes med nye og gamle bekendte og snakke motorcykler og meget andet, siger Jakob Schultz.

250 tatovører

Selve Prison Ink-festivalen, der har udviklet sig til Skandinaviens største tattoo-convention, åbner torsdag 10. maj, Kristi himmelfartsdag, og fortsætter til og med lørdag 12. maj.

250 af verdens bedste tatovører, hentet i mere end 20 lande, deltager på den arbejdende festival, der bliver den fjerde i rækken. De tre dage er der åbent fra kl. 12 til en time over midnat. Du kan nøjes med at kigge på - og hvis du får lyst til at blive tatoveret, er der masser af muligheder.

Tattoo-festival udvider med motorcykler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce