Hovedgård-firma udvider og overtager snedkeri

STB Snedkeri er blevet solgt til Hovedgårdfirmaet Doorflex. Privatfoto

Hovedgård-firma udvider og overtager snedkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Doorflex A/S overtager pr. 1. maj 2019 aktiviteterne i STB Snedkeri i Jelling. Det er ejeren STB Byg, der sælger fra.

Hovedgård: Hovedgårdfirmaet Doorflex A/S udvider ved at overtage STB Snedkeri i Jelling.

Det er STB Byg i Vejle, der har valgt at sælge snedkeriet fra.

- Vi er glade for at overdrage nøglerne til Henrik Damgaard Hansen (Doorflex A/S), som gennem mere end 20 år har drevet virksomhed inden for samme branche. Vi afleverer en sund forretning med dygtige medarbejdere, et unikt produktprogram og et godt netværk mod kunder og leverandører, og vi tror på, at STB Snedkeri i det nye setup vil få de bedste vilkår for vækst, siger administrerende direktør i STB Byg Jens Winther i en pressemeddelelse.

Snedkeriet i Jelling har gennem årene produceret meget forskelligt som f.eks. campinghytter (1980'erne) og møbelproduktion for Jysk (1990'erne), men de seneste 15 år har snedkeriet specialiseret sig i produktion af glasskillevægge og brandelementer.

Seneste produktlancering er et certificeret udvendigt træ/aluminium brandvindue.

Doorflex udvider

Med opkøbet af STB Snedkeri udvider Hovedgård-firmaet Doorflex A/S sine forretningsområder, så virksomheden ud over indvendige brandskydedøre kan tilbyde indvendige og udvendige brandglaspartier.

- Det er en stor glæde for mig at få mulighed for at overtage STB Snedkeri, da jeg tror på, at synergien mellem de to virksomheder giver grobund for vækst på begge områder, siger Henrik Damgaard Hansen fra Doorflex i en pressemeddelelse.

Jens Winther understreger, at han ikke er i tvivl om, at overdragelsen er den rigtige beslutning for snedkeriet.

- Det er selvfølgelig med blandede følelser, at vi i dag annoncerer, at STB Snedkeri pr. 1. maj er solgt til Doorflex A/S. Vi siger farvel til en flok dygtige og loyale medarbejdere, men siger samtidig et goddag til en ny samarbejdspartner og leverandør af brandelementer, siger Jens Winther.

Snedkeriet vil pr. 1. maj 2019 skifte navn til Doorflex A/S og vil som udgangspunkt fortsætte sine aktiviteter på Skovbøllingvej 17 i Jelling.

Hovedgård-firma udvider og overtager snedkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce