GLS er snart klar i Horsens - Nu hyres 70 medarbejdere

Jacob Krogh Fischer bliver depot manager for GLS's ny depot ved Horsens. Foto: GLS

GLS er snart klar i Horsens - Nu hyres 70 medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeriet af GLS-depotet på Egeskovvej skrider frem, så nu er jagten gået ind på den stab, der på forskellig vis skal være med til at håndtere 25.000 pakker i døgnet.

Gedved: Det ny GLS-depot på Egeskovvej i Horsens nordlige industrikvarter er ved at tage form.

Det fortæller Jacob Krogh Fischer, der er ansat som depot manager til at stå i spidsen for logistikgigantens ny afdeling.

- Bygning og al udstyr skulle være på plads fra 15. juni, og planen er, at vi starter op i Horsens 1. juli, siger han.

GLS kommer selv med en lille håndfuld erfarne folk, men ansætter desuden cirka 70 medarbejdere til det lokale depot, heraf seks funktionærer. Dertil kommer, at der bliver brug for ekstra chauffører, som dog ansættes af vognmænd, som GLS bruger som eksterne partnere.

Men Horsens-depotet giver altså beskæftigelse til i alt omkring 100 medarbejdere, vurderer Jacob Krogh Fischer.

GLS
GLS har afdelinger i 42 europæiske lande og er den tredjestørste pakkedistributør i Europa.Hovedkontoret ligger i Amsterdam, og det danske hovedkontor ligger i Kolding.

Jobcentret først - opslag senere

GLS har taget hul på rekrutteringen, men i første omgang er der ikke slået stillingsopslag op.

- Det er en stor opgave at rekruttere så mange mennesker på én gang, og her har vi haft stor hjælp af jobcentret i Horsens, som henvendte sig til os, allerede da vi købte grunden sidste år, siger Jacob Krogh Fischer.

Fire af seks nye funktionærer er allerede ansat, og en af dem er begyndt i oplæring, mens tre slutter sig til fra maj, fortæller depotchefen. Oplæringen sker på GLS's depot i Aarhus.

I samarbejde med jobcentret er rekrutteringen af de timelønnede også begyndt. Der er brug for folk til både aften- og nattearbejde og for både fuldtids- og deltids-ansatte med varierende timeantal.

GLS har aftalt med jobcentret, at nogle af de timelønnede kan være ledige, der har brug for et såkaldt småjob for at få foden indenfor på arbejdsmarkedet. På den måde ønsker GLS at tage medarbejdere ind, der både kan og vil, men som har brug for en hånd til at komme godt i gang, forklarer jacob Krogh Fischer.

Det er dog en forudsætning, at fysikken er i orden, da der er tale om manuelt arbejde med håndtering af pakker på forskellig vis.

Efter påske gør GLS og jobcentret status på rekrutteringen, og derefter er næste skridt at rekruttere den resterende del via stillingsopslag, fortæller depotchefen.

Mindst 25.000 pakker i døgnet

Jacob Krogh Fischer kommer fra en stilling som driftsleder af GLS Øst, og tidligere har han været depot manager på depotet i Taastrup.

- Men jeg stammer fra Vejle, og nu har GLS været så elskværdig at give mig muligheden for at komme hjem til Jylland, siger han.

Baggrunden for det ny depot-byggeri i Horsens er regulær vækst, fortæller Jacob Krogh Fischer.

- Vi oplever en rivende vækst, og det skal vores infrastruktur tilpasses til. Depotet i Horsens vil også kunne udvides senere, så dermed har vi fremtidssikret os, forklarer han.

Horsens-depotet skal tage sig af pakker til levering i et område, der strækker sig fra Horsens til Skanderborg, Silkeborg, Brande og Vejle. Kapaciteten er levering af cirka 25.000 pakker i døgnet, og dertil kommer pakker til levering i resten af landet, som runder Horsens-depotet, hvis de er indleveret i depotets område, forklarer depotchefen.

Han og andre funktionærer rykker som de første ind i de nye Horsens-rammer 1. juni.

- Og der er ingen tvivl om, at vi glæder os, siger han.

GLS er snart klar i Horsens - Nu hyres 70 medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce