Virksomhed med historisk resultat i jubilæumsår: Omsætning sætter rekord

Direktør og ejer Søren Dyøe Madsen står i spidsen for en virksomhed, som blev grundlagt i 1917 og i dag beskæftiger 660 medarbejdere i 11 lande. Pressefoto: Stenhøj

Virksomhed med historisk resultat i jubilæumsår: Omsætning sætter rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfredshed med seneste regnskabsår på virksomheden Stenhøj Gruppen i Barrit.

Barrit: Stenhøj Gruppen, der blandt andet fremstiller lifte til autoværksteder, har haft et historisk godt regnskabsår.

Overskuddet før skat blev 55 millioner kroner. Omsætningen endte på 809 millioner kroner, hvilket svarer til en stigning på 16 procent og er ikke set større.

- Vi har i 2017 fejret vores 100-års jubilæum sammen med vores medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere, og jeg er meget stolt af at kunne afrunde et historisk år med det flotteste resultat i virksomhedens historie, siger direktør og ejer Søren Dyøe Madsen i en pressemeddelelse.

Familien er vokset

Direktøren kan se tilbage på et år, hvor syv nye selskaber i landene Finland, Estland, Litauen, Sverige, Australien, Hong Kong og Kina er blevet tilføjet Stenhøj-koncernen. Koncernens danske selskab, Stenhøj DK, har desuden overtaget to forretningsaktiviteter i årets løb.

- Samtlige opkøb er en del af koncernens strategi om at være en af de markedsledende aktører både på det regionale og på det globale automotive eftermarked, fortæller Søren Dyøe Madsen i pressemeddelelsen.

Stenhøj Hydraulik, der primært er leverandør til den industrielle sektor, blev til gengæld solgt fra.

- Vi kunne se, at Stenhøj Hydraulik ikke ville have en plads i den fremtidige strategi, og samtidig ville selskabet få bedre betingelser for vækst under et andet ejerskab. Derfor valgte vi at sælge selskabet, siger Søren Dyøe Madsen.

Satser på synshaller

Stenhøj Gruppens mål er at opnå endnu større udbredelse i verden. En af de nye satsninger bliver udvikling og salg af udstyr målrettet synshaller.

- Vi har etableret en organisation, der udelukkende skal fokusere på dette område. Vi ser et stort potentiale indenfor dette, og i kraft af vores opkøb af nye selskaber har vi en solid platform at arbejde ud fra, siger Lars Ormstrup, direktør for Stenhøj Manufacturing og vicedirektør for Stenhøj Gruppen, der står i spidsen for udviklingen af det nye forretningsområde.

Virksomhed med historisk resultat i jubilæumsår: Omsætning sætter rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce