Annonce
Erhverv

Vil hellige sig familielivet: Ole Mortensen forlader Torntoft & Mortensen

Ole Mortensen (til venstre) har solgt sine aktier i Torntoft & Mortensen til Michael Jacobsen. Han vil fremover hellige sig familielivet. Arkivfoto: Lars Juul
Ole Mortensen træder ud af Torntoft & Mortensen, hvor han indtil for nylig var både direktør og medejer.
Annonce

Horsens: Et Torntoft & Mortensen uden en Torntoft eller Mortensen.

Det er tilfældet, efter nu tidligere medejer og direktør Ole Mortensen har solgt sine aktier til medejer Michael Jacobsen og er trådt ud af firmaet.

Det skriver tømrer- og entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed følger 50-årige Ole Mortensen i sporet på Svend Torntoft, der ifølge cvr-registreret trådte ud af virksomheden i juli.

Historien bag Torntoft & Mortensen

Tømrerfirmaet JA Byg blev etableret i i 1979 af Johan Anditsch.

Firmaet blev i 2000 solgt til det landsdækkende entreprenørfirma J&B Entreprise, hvis Horsens-afdeling blev drevet af Ole Mortensen og Peter Torntoft.

Peter Torntoft og Ole Mortensen stiftede i 2005 deres eget firma, Torntoft & Mortensen A/S, som købte Horsens-delen af J&B Entreprise.

I 2012 solgte Peter Torntoft sin andel af selskabet til sønnen Svend Torntoft.

I sommeren i år gik Svend Torntoft ud af firmaet, og nu har også Ole Mortensen forladt firmaet.

Annonce

Stiller store krav til ledelsen

Dermed er Michael Jacobsen nu hovedejer af Torntoft & Mortensen, mens direktionen i fremtiden kommer til at bestå i Torben Bloch Nielsen, der bliver administrerende direktør, og Thomas Holm Frederiksen, der bliver økonomidirektør.

Begge har været i firmaet siden juni.

- Væksten har betydet, at omsætningen er fordoblet de seneste år, og at vi hyppigere er med i udbud på større entrepriser, siger Michael Jacobsen i en pressemeddelelse.

- Det stiller store krav til ledelsen, og derfor var det et naturligt skridt at uddelegere opgaverne i højere grad, så Torben Bloch Nielsen får ansvaret for de byggerelaterede beslutninger og forretningskoncepterne, mens Thomas Holm Frederiksen skal have fokus på at sikre, at der er styr på det finansielle i alle vores mange projekter, siger ejeren.

Annonce

Vil hellige sig familielivet

Pressemeddelelsen fortæller videre, at Ole Mortensen nu vil hellige sig familielivet og familiens gård, hvor der drives stutteri.

Torntoft & Mortensen har på det seneste gjort sig bemærket i Horsens i forbindelse med byggerierne af Jernlageret på Nordhavnen og boligbyggeriet på Emilies Plads.

Firmaet kom ud af senest offentliggjorte regnskabsår med en bruttofortjeneste på 44 millioner kroner og et overskud på 6,2 millioner kroner før skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Nyt DM løb venter på Ib Kragh

Annonce