Annonce
HH Elite

Viborg-spiller bliver den yngste i HH's nye trup

Anne-Sofie Filtenborg var med til at besejre HH Elite på BGI i februar. Fra næste sæson er hun selv Horsens-spiller. Foto: Johnny Pedersen
Venstrehåndsspilleren og U17-europamester Anne-Sofie Filtenborg skifter fra Viborg HK til HH Elite og bliver makker med Daniela Gustin på højre fløj.

Viborg: Anne-Sofie Filtenborg, højre fløj, venstrehåndsspiller og U17-europamester, skifter fra Viborg HK til HH Elite fra den kommende håndboldsæson.

Den 21-årige Viborg-spiller bliver yngste spiller i HH's nye trup.

- Jeg har også været den yngste i Viborg, så det bekymrer mig ikke, siger Anne-Sofie Filtenborg.

- Jeg skifter til Horsens for at få mere spilletid og få en større rolle på holdet, siger hun.

Lars Frederiksen har noteret, at Anne-Sofie Filtenborg ud over sine angrebsmæssige talenter også er stærk i forsvaret med sine 1,79 meter. Hun kommer ikke til at stå i skyggen af Daniela Gustin ude på fløjen. HH-træneren har nemlig planer om at bruge Daniela Gustin i hendes anden store rolle som højre back, hvor HH savner en venstrehåndsspiller.

Anne-Sofie Filtenborg er fra Spentrup og har spillet hele sin ungdomstid i Randers HK, hvor hun blandt andet. havde Ronni Boy, HH's assistenttræner, som træner.

- Jeg spillede ungdom i Randers, mens Frederikke Gulmark og Daniela Gustin spillede på seniorholdet, så vi har trænet sammen, siger hun.

Hun læser statskundskab i Aarhus og er i gang med 4. semester, men håndbolden har højeste prioritet, og så må studierne tage et år længere.

- Det lyder spændende, hvad Horsens har gang i, siger hun. Jeg synes, de har et fint potentiale, og med de nye spillere er jeg sikker på, HH Elite kan komme nogle pladser højere op af stigen. Jeg bor i Viborg, men flytter til Horsens til sommer.

- Jeg ser Anne-Sofie som en ung og spændende spiller med et stort potentiale. Hun er bemærkelsesværdig stærk i forsvaret af en ung spiller og kan udvikle sig meget under Daniela Gustin, siger Lars Frederiksen. Ronni Boy kender hende fra Randers og anbefalede hende varmt.

Anne-Sofie Filtenborg var med hos Viborg til at vinde 29-25 over HH på BGI i februar. Hun rykker ind i stedet for Charlotte Bisser på højre fløj.

Brødtekst

Annonce
AC Horsens For abonnenter

Overbevisende og fortjent oprykning: Derfor har AC Horsens muligheden for at klare sig med det hold, der sikrede pladsen i Superligaen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

Brædstrup

29-årig erkender bilbrande i retten: Jeg var depressiv og nede i livet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Se billederne: Kom med ind i Victor og Birgittes vilde drømmehus med 360 graders terrasse, snedkerkøkken og privat shelter direkte ned til åen

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce