Annonce
HH Elite

Viborg-spiller bliver den yngste i HH's nye trup

Anne-Sofie Filtenborg var med til at besejre HH Elite på BGI i februar. Fra næste sæson er hun selv Horsens-spiller. Foto: Johnny Pedersen
Venstrehåndsspilleren og U17-europamester Anne-Sofie Filtenborg skifter fra Viborg HK til HH Elite og bliver makker med Daniela Gustin på højre fløj.

Viborg: Anne-Sofie Filtenborg, højre fløj, venstrehåndsspiller og U17-europamester, skifter fra Viborg HK til HH Elite fra den kommende håndboldsæson.

Den 21-årige Viborg-spiller bliver yngste spiller i HH's nye trup.

- Jeg har også været den yngste i Viborg, så det bekymrer mig ikke, siger Anne-Sofie Filtenborg.

- Jeg skifter til Horsens for at få mere spilletid og få en større rolle på holdet, siger hun.

Lars Frederiksen har noteret, at Anne-Sofie Filtenborg ud over sine angrebsmæssige talenter også er stærk i forsvaret med sine 1,79 meter. Hun kommer ikke til at stå i skyggen af Daniela Gustin ude på fløjen. HH-træneren har nemlig planer om at bruge Daniela Gustin i hendes anden store rolle som højre back, hvor HH savner en venstrehåndsspiller.

Anne-Sofie Filtenborg er fra Spentrup og har spillet hele sin ungdomstid i Randers HK, hvor hun blandt andet. havde Ronni Boy, HH's assistenttræner, som træner.

- Jeg spillede ungdom i Randers, mens Frederikke Gulmark og Daniela Gustin spillede på seniorholdet, så vi har trænet sammen, siger hun.

Hun læser statskundskab i Aarhus og er i gang med 4. semester, men håndbolden har højeste prioritet, og så må studierne tage et år længere.

- Det lyder spændende, hvad Horsens har gang i, siger hun. Jeg synes, de har et fint potentiale, og med de nye spillere er jeg sikker på, HH Elite kan komme nogle pladser højere op af stigen. Jeg bor i Viborg, men flytter til Horsens til sommer.

- Jeg ser Anne-Sofie som en ung og spændende spiller med et stort potentiale. Hun er bemærkelsesværdig stærk i forsvaret af en ung spiller og kan udvikle sig meget under Daniela Gustin, siger Lars Frederiksen. Ronni Boy kender hende fra Randers og anbefalede hende varmt.

Anne-Sofie Filtenborg var med hos Viborg til at vinde 29-25 over HH på BGI i februar. Hun rykker ind i stedet for Charlotte Bisser på højre fløj.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce