Annonce
Horsens

Vanvittigt at skære ned til 12 hold

Jørgen Møller er imod en nedskæring på at ligaen til 12 hold. Foto: Charlotte Adsbøl.
HH Elite og Skanderborg er enige - husk på, hvor talenterne bliver udviklet!

Skanderborg: Det er ikke længe siden, man valgte at udvide håndboldligaen til 14 hold. Nu taler man om at skære ned til 12 hold igen. Der skal være møde om sagen i den kommende uge.

- Det er helt vanvittigt, siger HH Elites direktør Jørgen Møller. Husk på, hvor talenterne bliver udviklet. De store hold bruger de danske talenter som marginalspillere, og de får alt for lidt spilletid. Når de endelig kommer på banen, er det mod bundholdene. Hvis du skærer ned, får de endnu mindre spilletid.

- Jeg køber slet ikke argumentet med, at spillerne spiller alt for mange kampe. Hvis det er et problem, må klubberne udvide med nogle flere spillere. Det er meget få spillere, der spiller landskampene.

Annonce

- Det er de mindre klubber, der er rugekasse for de store. Her får de lov at spille, og her kan de udvikle sig på U19 og ligaholdene. Spillerne udvikler sig alt for lidt i 1. division. Det er kun nogle få kampe, hvor de udvikler sig. Se bare, hvor mange spillere er der udviklet i Ajax og Skanderborg, påpeger Jørgen Møller.

Jens Christensen, formand for Skanderborg:

- Jeg er helt enig med Jørgen Møller. Topspillere som Kristina Jørgensen, Anne Kristensen og Laura Damgaard har udviklet sig hos os, inden de tog videre til topklubber, og det er den udvikling, de ikke får i topklubberne og i 1. division. Der er ikke mange kampe i 1. division, hvor spillerne bliver presset, så vi holder fast på 14 hold i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce