Annonce
AC Horsens

Vanskeligt transfervindue for AC Horsens: Superliga eller 1. division gør en stor forskel

Bjarke Jacobsen har kontraktudløb til sommer, og han ligner ikke en spiller, der fortsætter i AC Horsens i tilfælde af nedrykning. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
AC Horsens' sportschef Niels Erik Søndergård taler med mange spillere både egne og potentielle emner, men det er tæt på umuligt at blive konkret, før klubbens skæbne er afgjort.

Horsens:  Sommerens transfervindue nærmer sig, og for AC Horsens bliver det et vanskeligt et af slagsen, der venter.

Klubben er i overhængende fare for at rykke ned i 1. division, men så længe, det ikke er en kendsgerning, er det svært at beslutte sig for noget både som klub og som spiller.

- Vi er nødt til at have flere bolde i luften end normalt, og det er en lidt vanskelig periode, siger Niels Erik Søndergård, der er sportschef i AC Horsens.

Annonce

- Vi arbejder med to forskellige scenarier. AC Horsens' bestyrelse har også nogenlunde meldt ud til os i den sportslige stab om, hvordan budgetterne ser ud i Superligaen og i 1. division, siger Niels Erik Søndergård.

Fem grupper af spillere

Han har fem grupper af spillere, som der er fokus på. AC Horsens har selv flere spillere med kontraktudløb, og dertil kommer, at AC Horsens også har tre spillere, der er lejet ind til denne sæson. Oven i har AC Horsens selv lejet to spillere ud frem til sommerferien, og så er den øvrige del af førsteholdstruppen, som kan stå i en ny situation ved en eventuel nedrykning. Endelig er der arbejdet med at tilknytte nye spillere.

- Det er svært at sige noget konkret nu. I forhold til vores egne spillere, der har kontraktudløb taler vi selvfølgelig om, hvor de ser sig selv, og hvor vi ser dem både i forhold til at blive i Superligaen og i forhold til at rykke ned i 1. division, siger Niels Erik Søndergård.

Annonce

Tre stærke navne

Det er især trioen Peter Nymann, Nicolai Brock-Madsen og Bjarke Jacobsen, der er interessant i den sammenhæng. Peter Nymann har meldt ud, at han gerne vil fortsætte med at spille, men om det skal være i AC Horsens, kan kun fremtiden vise.

Nicolai Brock-Madsen og Bjarke Jacobsen ligner ikke spillere, der fortsætter i AC Horsens i tilfælde af en nedrykning.

AC Horsens' egen Mathias Madsen ligner på samme måde en spiller, der skal ud og finde sig en ny klub. I hans tilfælde for at få noget spilletid.

- I forhold til de tre spillere, vi har lejet i FC Midtjylland, ligger bolden hos dem. De er på længerevarende kontrakter, men vi har fin dialog om de tre, siger Niels Erik Søndergård.

AC Horsens har selv Mikkel Qvist og Thor Lange på græs i henholdsvis HB Køge og Fremad Amager.

- De kom ud for at få spilletid, og det har de fået, men vi har ikke konkret dialog med dem om fremtiden endnu, siger Niels Erik Søndergård.

- I forhold til nye spillere taler vi i den sportslige stab fast om det hver uge. Der kommer hele tiden nye navne på vores lister, mens andre bliver slettet. Men igen er det svært at bliver konkret. Lige nu handler det meget om tilkendegivelser fra de forskellige parter, siger Niels Erik Søndergård.

Kontraktudløb i AC Horsens

Følgende spillere har kontraktudløb 30. juni 2021:

Bjarke Jacobsen

Peter Nymann

Nicolai Brock-Madsen

Aleksandar Stankovic

Mathias Madsen

Lejeaftaler:

Søren Reese (lejeaftale udløber)

Nikolas Dyhr (lejeaftale udløber)

Casper Tengstedt (lejeaftale udløber)

Mikkel Qvist (retur fra HB Køge)

Thor Lange (retur fra Fremad Amager)

Følgende spillere har kontraktudløb 31. december 2021:

Hallur Hansson

Rune Frantsen

Jannik Pohl

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce