Annonce
AC Horsens

Uvant modvind for AC Horsens-talent: Dyhr er vant til at have marginalerne med sig

Nikolas Dyhr spillede sin hidtil bedste kamp for AC Horsens i lokalopgøret mod VB. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nikolas Dyhr glæder sig over komme ind i en rytme med fast spilletid.

Horsens: AC Horsens har lejet Nikolas Dyhr i FC Midtjylland for forårssæsonen. Wingbacken har fået en del af fodboldopdragelsen på Langmarksvej, så han er i trygge rammer i AC Horsens.

Det ændrer dog ikke ved, at det er noget ganske andet at være en del af en trup, der er forsvarende danske mestre, og så en trup, der er i overhængende fare for at rykke ned.

Lige nu kæmper AC Horsens hårdt for at få scoret.

- Det handler meget om marginaler. I FC Midtjylland har jeg været vant til, at den slags oftest faldt ud til vores fordel. Nu prøver jeg i høj grad, hvordan det er, når tingene bare ikke vil lykkes. Vi kan ikke gøre andet end at blive ved med at presse på, siger Nikolas Dyhr om de foreløbig fem kampe uden mål i 2021.

Han var med i startopstillingen i de første kampe og har siden siddet på bænken i et par stykker. Mod Vejle Boldklub i fredags var han tilbage i startopstillingen, og han leverede en god præstation både offensivt og defensivt.

- Det var min bedste kamp for AC Horsens, og det var rart at få vist, hvad jeg kan. Modstanderne scorede flere gange i hans forsvarsside i de første kampe, men mod Vejle var der ingen slinger i valsen.

Indlæggene i VB-feltet fejlede heller ikke noget, men det var altså ikke nok til at få de berømte marginaler til at tippe over til AC Horsens' fordel.

Annonce

Et år uden fast spilletid

Nikolas Dyhr fik en del spilletid i FC Midtjylland i sidste sæson, men i efteråret blev det kun til nogle få minutters førsteholdsfodbold.

- Det er mere eller mindre et år siden, jeg sidst har haft en rytme med at spille fast, så jeg nyder at få nogle kampe i AC Horsens.

Allerede på onsdag skal AC Horsens i aktion igen hjemme mod AaB. Det kræver mange kræfter på den tunge baner.

- Jeg har heldigvis ikke så gamle ben, så det går nok, men banerne er virkelig dårlige. Det giver flere fejl end normalt, men det er en præmis for at spille fodbold lige nu, siger Nikolas Dyhr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce