Annonce
Ikast-Brande

Ung lokal racerkører blev nummer tre i DM

Den unge racerkører Niklas Voetmann blev nummer tre i DM i 1600 Challenge-klassen og er klar til nye udfordringer i 2021. Arkivfoto: Morten Pape
Niklas Voetmann fik bronze i klassen Yokohama 1600 Challenge.
Annonce

Nr. Snede: Den unge racerkører Niklas Voetmann, der stammer fra Nørre Snede, landede på en tredjeplads i Danmarksmesterskabet i klassen Yokohama 1600 Challenge. Det blev afgjort under finalen søndag 25. oktober på Jyllandsringen.

- Vi ville selvfølgelig gerne have haft noget mere, men vi er meget glade for tredjepladsen. Niklas har kørt virkelig godt, og det har været en fin sæson, siger Claus Voetmann, der er far til Niklas og med i racingteamet Voetmann 24.Vi er meget glade for tredjepladsen.

Claus Voetmann


Der er ingen tvivl om, at den snart 24-årige Niklas Voetmann fortsætter motorsportskarrieren. På grund af corona-epidemien og de begrænsninger, som epidemien medfører, er det i øjeblikket ikke afgjort, om det bliver på internationalt eller nationalt plan. Men holdet er klar til at fortsætte, og Voetmanns hovedsponsor, virksomheden Nimo Fabrication, er klar til at gå med og støtte også næste år, oplyser Claus Voetmann.

I 2020 har Niklas Voetmann kørt Suzuki Swift, men holdet overvejer at skifte bil næste år. Hvad det ender med, vil man dog ikke løfte sløret for endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce