Annonce
Erhverv

Tunge erhvervsfolk investerer millioner i lokalt vaske-koncept

Nem Bilvask skiller sig blandt andet ud ved at have ansat vaskedrenge, som i primært weekenderne klarer forvasken. Arkivfoto: Mette Mørk
Martin Fisker kan fremskynde de højtragende ambitioner for sin virksomhed Nem Bilvask, efter Anders Kirk Johansen og Magnus Kjøller netop er kommet med ombord. Inden for to år kommer yderligere 25 vaskehaller under navnet, der begyndte sidste år med én vaskehal i Hedensted.

Hedensted: Martin Fisker kan kende et godt tilbud, når han ser det, og derfor gav han for nylig håndslag på at afgive en del af sin virksomhed Nem Bilvask til fordel for "et større tocifret millionbeløb."

Pengene kommer fra to tunge erhvervsfolk, Lego-arving Anders Kirk Johansen og forretningsengel Magnus Kjøller, og med dem i ryggen kan der nu sættes yderligere speed på udbredelsen af virksomhedens vaskekoncept.

I skrivende stund består det af to kørende vaskehaller i Hedensted og Vejle, men allerede inden vi skriver 2023, skal tallet være oppe på 25 - fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland.

- Allerede fra begyndelsen var planerne ambitiøse, og jeg har vidst, det ville kræve stærkere kræfter, end jeg selv består af. Men når jeg nu har fundet sammen med så seriøse folk - både på pengepungen, viden og navnet - kan rammerne sprænges og gøre det muligt at sige, at vi vil være Danmarks førende, siger Martin Fisker.

Han ønsker ikke at uddybe, hvor mange procent han har afgivet, men understreger, at han fortsat sidder på aktiemajoriteten. Og det har da bestemt heller ikke krævet hverken en pistol for panden eller drømmetydning for Anders Kirk Johansen og Magnus Kjøller at hoppe med.

Det er kort fortalt bare rigtig god forretning, lader de forstå i en pressemeddelelse.

At lave aftaler med folk kan også kræve, at man kommer med de rigtige navne. Og der har vi da bestemt fået noget pondus og et kvalitetsstempel med i rygsækken nu.

Martin Fisker, ejer og adm. direktør, Nem Bilvask

Udgangpunkt i Trekantsområdet

Nem Bilvask er bygget op om konceptet, at man for et fast månedligt beløb kan vaske bilen så mange gange, det ønskes. Ved vaskehallerne er der fri adgang til blandt andet insektspray, fælgrens og vaskeskind, mens ungarbejdere i udvalgte tidsrum klargør bilen til vask.

Derudover slår virksomheden sig op på at bruge særlige børster, som blandt andet anbefales af Tesla.

Selvom det er et koncept, som nu er klar til at udvides til national skala, vil fokus fortsat være på en lokal forankring i Trekantområdet, understreger Martin Fisker.

Det kommer blandt andet til udtryk ved, at hovedsædet er flyttet til den kommende flagstore-vaskehal ved Bilhuset My Garage, mens der ligeledes er opkøbt jord flere steder i nærområdet, herunder Horsens.

- Vi mener, at vi har fat i det rigtige koncept, som passer til den danske bilejer, uanset om han kører i Fiat eller Ferrari, siger han, som ikke er nervøs for det stigende antal vaskerhaller rundt om i landet.

Nem Bilvask blev etableret i 2018 sammen med Mads Søiberg, som siden er trådt ud af ejerskabet.

Fordi vaskehallerne hos Nem Bilvask indeholder flere vaskehaller i én, skal man sjældent holde mange minutter i kø - selv i spidsbelastningsperioderne. Arkivfoto: Mette Mørk
Martin Fisker etablerede Nem BIlvask i 2018 med en enkelt vaskehal i Hedensted. Nu er yderligere 25 på vej, efter erhvervsfolkene Anders Kirk Johansen og Magnus Kjøller har investeret "et større tocifret millionbeløb". Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce
Hedensted For abonnenter

323 dage efter corona har Helle fået besked fra senfølgeklinik: Det svarer til en hjerneskade - og det kan blive kronisk

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Borgmester om skandaleramt politikers fremtid: Så længe John Rosenhøj ikke er dømt, er han medlem af Odder Byråd

Horsens For abonnenter

Beslutningen om at flytte folkeskole ind på gymnasium er ikke skåret i sten: Ny fremtid for Dagnæsskolen i spil

Debat

Tænk, hvis de unge på campus og gymnasiet kunne mødes på en bro over banen og Bygholm Å

Horsens

Smil til fotografen: I denne uge kører en ret genkendelig bil rundt i Horsens

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Erhverv For abonnenter

Både gyldne og røde tal i ugens regnskaber: Se status fra blandt andre værtshus og vikarfirma

Horsens

Horsens har Jyllands højeste smittetal og laveste andel vaccinerede: Få overblikket over corona-udviklingen i dit sogn her

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Kærestepar har købt velkendt butiksejendom: - Det er den største Ikea-test, vi kan tage sammen

Danmark

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Erhverv

Mere gang i Hestedamsgade: Det skal ikke være en ærindegade, men en væregade - gerne som i Sydeuropa

Danmark For abonnenter

Fup-mails vælter ind: Svindlere udnytter farvel til NemID til identitetstyveri

Hedensted

Hør Hedensteds nye podcast:  Første afsnit sætter fokus på ny skraldeordning og et nedlagt springvand

Annonce