Annonce
HH Elite

Tredje og sidste møde med verdensklassen

Susanne Madsen skal styre forsvaret over for sine tidligere holdkammerater fra Odense. Foto: Anita Kristensen.
HH Elite møder et halvt dansk-hollandsk landshold fra Odense på lørdag.

Horsens: Danmark har tre hold i verdensklasse, og vi har fået lov at møde dem på stribe, siger HH Elites cheftræner Lars Frederiksen.

- Tag spillerne fra Viborg, Esbjerg og Odense, og du har et halvt verdenshold. Odense førte med fire mål mod Györ og endte med at spille 32-32 mod verdens bedste klubhold, og det er Odense, vi skal møde på lørdag, siger HH-træneren.

- Vi vælger at gå ud og nyde, at vi skal møde et af verdens bedste hold. Det er det danske landshold, der kommer til Horsens. Vore chancer ligger i, at de har spillet mange hårde kampe på det seneste og har en dårlig dag. Det var det, der skete mod Team Esbjerg i sidste sæson. De kom direkte fra Frankrig, og vi slog til, da vi havde chancen, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Topspillere

HH's chancer for sejr over Odense er minimale, ikke mindst efter at de har hentet Mia Rej fra København til landsholdsspillere som Althea Reinhardt, Rikke Iversen, Freja Cohrt og Mie Højlund og verdensstjernerne fra Holland Nycke Groot, Lois Abbingh og Tess Wester.

Kun Helena Elmer er ude med en korsbåndsskade.

Karen Brødsgaard er træner sammen med Ulrik Kirkely og Kristian Danielsen.

- Vi kæmper for at finde topformen før de kampe, hvor vi har en chance for at få point, siger Lars Frederiksen. Vi har overstået de fire bedste hold i rækken med to points mod København. Det er jeg meget tilfreds med, men nu venter de jævnbyrdige kampe. Alle spillere er friske igen. Vi er sluppet af med skader, sygdom og coronasygdom, og om lidt er vi også færdige med de tophold, der går efter Final Four i Champions League, siger han.


Jeg beder spillerne om at give den fuld gas og nyde at spille mod de allerbedste.

Lars Frederiksen


Annonce

Fuld gas

Det kan være svært at sætte spillerne op til en håbløs opgave, men Lars Frederiksen er ikke i tvivl.

- Jeg beder spillerne om at give den fuld gas og nyde at spille mod de allerbedste, siger han. Taktisk kan jeg ikke lave en plan, hvor vi kan stoppe et helt landshold, men vi kan give hinanden en god oplevelse og håbe, at vi rammer dagen.

- Der står meget på spil for de tre tophold. Det var dyrt for Team Esbjerg at tabe i Nykøbing Falster. Hvis de ikke vinder grundspillet, skal de vinde DM for at komme med i Champions League.

- Et af lyspunkterne var, at vore to målmænd havde en god kamp i Esbjerg. Det lover godt. Stephanie Andersen har været ude med to fødsler, men hun er på vej mod sin gamle styrke, og jeg tror, hun går et fint forår i møde. De to målmænd havde tilsammen 17 redninger, og det var jeg meget tilfreds med, siger Lars Frederiksen.

Kampen i Forum Horsens spilles lørdag kl. 14.30, men der må fortsat ikke komme tilskuere ind.

Annonce
Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Annonce