Annonce
HH Elite

HH-trio har ekstra ild i øjnene: Tam og skuffende præstation i Forum Horsens skal gå ud over deres gamle klub

Majbritt Toft Hansen er en af tre HH Elite-spillere, der sidste sæson optrådte for Viborg HK, der gæster Forum Horsens onsdag. - Det er en kæmpe motivation, og vi er heller ikke stolte af udtrykket, vi kom med, i sidste hjemmekamp, siger hun. Foto: Morten Pape
Cheftræner Jan Leslie tøver ikke med at kalde hjemmekampen mod Viborg HK for en sværere opgave end den, man i sidste uge stod overfor i Nykøbing Falster. Til kampen råder HH Elite over tre topmotiverede spillere, som sidste sæson optrådte for gæsterne.

Horsens: Der venter endnu en kamp, hvor HH Elite går på banen som kraftigt undertippede, når ligaens aktuelle tredjeplads, Viborg HK, onsdag kommer på besøg.

Så sent som i onsdags jordede HH-spillerne et andet tophold, Nykøbing F. Håndbold, der ligger nummer fire, i egen hule i en præstation, hvor "flot" er et fattigt ord.

Om vi vinder eller taber skal publikummet i Forum Horsens som minimum kunne forvente, at vi viser vinderattitude. Vi skylder sgu lidt.

Jan Leslie, cheftræner for HH Elite

Og så kunne man ellers fristes til at lade snakken gå og fluks forvente, at HH Elite - med hjemmebanepublikummet i ryggen - selvfølgelig skulle jagte endnu en choksejr mod gæsterne fra domkirkebyen onsdag aften.

Annonce

Næh nej - i al fald ikke, hvis det står til cheftræner Jan Leslie, der regner Viborg HK for en modstander af en anden kaliber.

- Hjemmebane, udebane.. Det handler om at skrabe point sammen. Viborg er bedre end Nykøbing F. Håndbold, har stærkere individualister og en bedre målmand, siger han.

Tirsdag eftermiddag havde HH Elite sin afsluttende træning før kampen, og her sluttede cheftræneren med at minde spillerne om sit mantra - at vise ild i øjnene - og de negative reaktioner ovenpå de sidste to tabte hjemmebanekampe.

- Jeg tænker, at det er en meget god motivation. Om vi vinder eller taber skal publikummet i Forum Horsens som minimum kunne forvente, at vi viser vinderattitude. Vi skylder sgu lidt, siger Jan Leslie.

- Vi kender hinanden på kryds og tværs

Cheftræneren, der mod Nykøbing F. Håndbold bragte tæt på hele truppen i spil, fortæller, at man har flere spillere, der døjer med småskader op til Viborg-kampen.

Nogle af dem, der med garanti vil håbe på at komme i aktion er HH Elites tre nyindkøb Laura Damgaard, Majbritt Toft Hansen og Amalie Grøn, der alle optrådte for netop Viborg HK i sidste sæson.

- Vi kender hinanden på kryds og tværs af holdene, og det gør bare kampen ekstra spændende. Taktisk går det jo begge veje, så jeg forventer en intens fight, hvor det bliver afgørende, hvem der er klogest, siger Majbritt Toft Hansen, der kalder det for en "kæmpe motivation" at spille mod sin tidligere klub.

- Man har selvfølgelig bare lyst til at gå på banen og fyre den helt af, siger hun.

Annonce

Viborg kan svinge i perioder

Modsat mener cheftræneren ikke, at man skal lægge for meget i spillernes indbyrdes kendskab til hinanden på tværs af de to hold.

- Jeg bruger selvfølgelig deres know-how i det omfang, de byder sig til, men som træner skulle jeg gerne vide mere om Viborg, end de gør, siger Jan Leslie med et smil.

Angrebsspillet skal finpudses, og så skal man formå at straffe Viborg HK i deres mindre gode perioder af kampen.

- Viborg kan godt svinge lidt i løbet af kampen, og her er det vigtigt, at vi får lukket af for deres individualister, der plejer at holde dem oppe i de perioder, siger Jan Leslie.

Kampen mod Viborg HK starter klokken 20.30 onsdag.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Fra sofatid foran tv'et til huskøb i Stensballe: - I Horsens er der noget for alle

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun vil inspirere til flere kulører i boligen: I ny butik på Bjerrevej kan man hente gode ideer

Horsens For abonnenter

Tomt torv i Horsens skal snart være fortid, hvis det står til borgmesteren: Vi skal række ud til klyngen af stadeholdere

Hedensted

Politiet måtte tilkaldes til to kamphaner på bodega

Erhverv

Fra bekymrende forår til travl sommer: Turister har bidt på nyt maritimt ferietilbud i Juelsminde

Forsvaret: Det vil tage mere end 50 år at rydde op efter vores forureninger

HH Elite For abonnenter

Kvalitet og bredde til forskel: HH Elites ti måls-sejr afslørede disse fire afgørende styrker

Horsens

Huspriserne er steget 15 procent siden seneste kommunalvalg: Boligejere bør følge valgkampen tæt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Højere vandstand i Bygholm Sø end ved sidste års evakuering: Afspærring måtte skæres op og 4000 liter blev sendt videre i åen - i sekundet

For abonnenter

Mette Frederiksens brutale højre hånd fra Esbjerg i fokus for vilde sms’er

Hedensted

Hedensted får træls topplacering for hjemmehjælp: Ældre Sagen kalder til borgermøde på trods af usikre tal

Horsens For abonnenter

Stadeholderne bliver væk fra Horsens: 'Jeg har hørt, at det er helt dødt'

Horsens

Slingrende kørsel vakte opmærksomhed - nu er 68-årig sigtet for spritkørsel

Annonce