Annonce
HH Elite

HH-trio har ekstra ild i øjnene: Tam og skuffende præstation i Forum Horsens skal gå ud over deres gamle klub

Majbritt Toft Hansen er en af tre HH Elite-spillere, der sidste sæson optrådte for Viborg HK, der gæster Forum Horsens onsdag. - Det er en kæmpe motivation, og vi er heller ikke stolte af udtrykket, vi kom med, i sidste hjemmekamp, siger hun. Foto: Morten Pape
Cheftræner Jan Leslie tøver ikke med at kalde hjemmekampen mod Viborg HK for en sværere opgave end den, man i sidste uge stod overfor i Nykøbing Falster. Til kampen råder HH Elite over tre topmotiverede spillere, som sidste sæson optrådte for gæsterne.

Horsens: Der venter endnu en kamp, hvor HH Elite går på banen som kraftigt undertippede, når ligaens aktuelle tredjeplads, Viborg HK, onsdag kommer på besøg.

Så sent som i onsdags jordede HH-spillerne et andet tophold, Nykøbing F. Håndbold, der ligger nummer fire, i egen hule i en præstation, hvor "flot" er et fattigt ord.

Om vi vinder eller taber skal publikummet i Forum Horsens som minimum kunne forvente, at vi viser vinderattitude. Vi skylder sgu lidt.

Jan Leslie, cheftræner for HH Elite

Og så kunne man ellers fristes til at lade snakken gå og fluks forvente, at HH Elite - med hjemmebanepublikummet i ryggen - selvfølgelig skulle jagte endnu en choksejr mod gæsterne fra domkirkebyen onsdag aften.

Annonce

Næh nej - i al fald ikke, hvis det står til cheftræner Jan Leslie, der regner Viborg HK for en modstander af en anden kaliber.

- Hjemmebane, udebane.. Det handler om at skrabe point sammen. Viborg er bedre end Nykøbing F. Håndbold, har stærkere individualister og en bedre målmand, siger han.

Tirsdag eftermiddag havde HH Elite sin afsluttende træning før kampen, og her sluttede cheftræneren med at minde spillerne om sit mantra - at vise ild i øjnene - og de negative reaktioner ovenpå de sidste to tabte hjemmebanekampe.

- Jeg tænker, at det er en meget god motivation. Om vi vinder eller taber skal publikummet i Forum Horsens som minimum kunne forvente, at vi viser vinderattitude. Vi skylder sgu lidt, siger Jan Leslie.

- Vi kender hinanden på kryds og tværs

Cheftræneren, der mod Nykøbing F. Håndbold bragte tæt på hele truppen i spil, fortæller, at man har flere spillere, der døjer med småskader op til Viborg-kampen.

Nogle af dem, der med garanti vil håbe på at komme i aktion er HH Elites tre nyindkøb Laura Damgaard, Majbritt Toft Hansen og Amalie Grøn, der alle optrådte for netop Viborg HK i sidste sæson.

- Vi kender hinanden på kryds og tværs af holdene, og det gør bare kampen ekstra spændende. Taktisk går det jo begge veje, så jeg forventer en intens fight, hvor det bliver afgørende, hvem der er klogest, siger Majbritt Toft Hansen, der kalder det for en "kæmpe motivation" at spille mod sin tidligere klub.

- Man har selvfølgelig bare lyst til at gå på banen og fyre den helt af, siger hun.

Annonce

Viborg kan svinge i perioder

Modsat mener cheftræneren ikke, at man skal lægge for meget i spillernes indbyrdes kendskab til hinanden på tværs af de to hold.

- Jeg bruger selvfølgelig deres know-how i det omfang, de byder sig til, men som træner skulle jeg gerne vide mere om Viborg, end de gør, siger Jan Leslie med et smil.

Angrebsspillet skal finpudses, og så skal man formå at straffe Viborg HK i deres mindre gode perioder af kampen.

- Viborg kan godt svinge lidt i løbet af kampen, og her er det vigtigt, at vi får lukket af for deres individualister, der plejer at holde dem oppe i de perioder, siger Jan Leslie.

Kampen mod Viborg HK starter klokken 20.30 onsdag.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Borgere glæder sig til at få fjernvarme - men udsigten til to store varmetanke vækker bekymring

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Su-su-superliga! Reportage og masser af billeder fra kæmpe AC-fejring på stadion og fest i Forum Horsens

AC Horsens For abonnenter

Karakterbogen: Genial satsning gjorde angriber til dagens spiller i superliga-sovs

AC Horsens

Stolt og tilfreds cheftræner: Oprykninger vænner man sig aldrig til, og denne her var meget fortjent

Horsens

John Andersen runder snart 83 år, men arbejder syv timer hver dag med sin enestående have

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

AC Horsens

Se alle billeder og reaktioner: Her rykker AC Horsens op i superligaen

Odder For abonnenter

Bager får sur Smiley for smuds i krogene og kondensvand i fryserummet

Horsens

Yvonne fik hjernerystelse, brækkede næsen og slog tænderne løse på parkeringspladsen foran Lidl: Ejer anerkender problem - kanterne er simpelthen for små

Horsens

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

Så kan grænsehandlen eksplodere: Tyskland drøfter nu nedsat moms på dagligvarer

Debat

Det er med stor bekymring for de foreslåede besparelser, at vi skriver dette: Særlige borgere har brug for særlige indsatser

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Hedensted

Nu vil Tørring også med på padelbølgen: Mangler mindst en million for at få projektet skudt over nettet

Annonce