Annonce
AC Horsens

Træningsstart i AC Horsens: Fødsel, sygdom og gensyn med testspiller

Tonny Brochmann nåede kun at deltage i en let omgang løb, inden han blev kaldt hjem til familieforøgelse. Foto: Morten Pape
AC Horsens mangler flere spillere i den kommende periode, og flere kan komme til, hvis klubben bliver mere ramt af corona, end det allerede er tilfældet.

Horsens: AC Horsens manglede flere spillere til den første træning i 2022 af flere forskellige årsager. Tonny Brochmann havde den bedste undskyldning af alle, da han få minutter inde i træningen blev kaldt hen til fysioterapeut Mads Damgaard, der havde kontakt til den bedre halvdel af familien Brochmann, som kunne meddele, at der var familieforøgelse på vej.

Det fik Tonny Brochmann til skyndsomt at forlade træningsbanen. Andre var helt fraværende blandt andet James Gomez, der er optaget af landsholdsopgaver. AC Horsens' andet afrikanske islæt Lubambo Musonda var heller ikke til stede. Han har haft store problemer med at komme retur til Danmark på grund af corona-aflyste fly, men han skulle være tilbage i Horsens til weekenden.

Casper Tengstedt og Marcus Bobjerg var fraværende på grund af sygdom. AC Horsens må ikke oplyse, om det er corona, men klubben har været ramt af corona-tilfælde siden, holdet gik på juleferie.

Annonce

Gensyn fra Torshavn

Cheftræner Jens Berthel Askou har tidligere sagt, at han ikke ville stå og mangle spillere til træning, fordi det vil gå ud over kvaliteten.

- Vi vil også komme til at belaste nogle af spillerne for meget. I den her fase er det vigtigt, at vi får fordelt belastningen rigtigt. Malte Kiilerich var skadet, da vi gik på ferie, så ham skal vi være opmærksomme på. Det samme gælder Jonas Thorsen, siger Jens Berthel Askou.

Af samme grund er truppen suppleret med et par spillere fra U19-holdet. Lukas Wagner og Jashar Beluli kommer til at træne flittigt med førsteholdstruppen i den kommende periode.

- Vi skruer op for deres træning sammen med os. Det hjælper os, og det er godt for dem, at de får så meget seniortræning som muligt, inden de bliver senior-spillere, siger Jens Berthel Askou.

Han har også inviteret den 23-årige offensivspiller Adrian Rúnason Justinussen fra Torshavn til en ny prøvetræning. Han bliver denne gang i lidt længere tid, og han får formentlig spilletid i den første testkamp mod Aarhus Fremad.

Adrian Rúnason Justinussen viste, da han gæstede AC Horsens i nogle dage før jul, at han har en imponerende sparketeknik.

Annonce
Horsens For abonnenter

Gittes varmeregning er steget med over 150 procent: Vores økonomi er en lille smule stram lige nu...

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Peter Sørensen sår tvivl om parkeringshus ved banegården efter skrotning af plan for godsbaneareal - Martin Ravn er helt tryg

Horsens For abonnenter

Stor jordhandel sender årelange forberedelser til nyt boligområde i papirkurven

Brædstrup

De ældre skal i bevægelse: Nu kommer der gode gåstier i skoven

Erhverv

Kom med indenfor - de planlægger åbning til marts og er i fuld gang med at gøre tidligere Hekkenfeldt til et nyt gå i byen-sted

USA slår alarm: Rusland kan angribe Ukraine når som helst

Brev fra Borgen For abonnenter

Flot balance mellem det højtidelige og det folkelige: Dronningen fortjener at blive fejret

Horsens

Coronasmitten buldrer afsted i Horsens: Over 500 smittede det seneste døgn

Odder

Rema-direktør er ude med hård kritik: - Jeg har aldrig mødt en så utroværdig og uvederhæftig person som ham

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Hedensted

To efterskoler er blevet væltet bagover af coronasmitte: Det eksploderede hen over weekenden

Hedensted For abonnenter

65-årige Allan er veteran i byrådet, men pakkedrenglageret: - Jeg er lige ved at tro, jeg er den yngste

Erhverv

Overvældende interesse: Her vil John Arne bygge nyt padelcenter med fire baner

Annonce