Annonce
Erhverv

Træfirma udvider: - Vi har mange planer - første skridt er et showroom og en butik

Træfolks dna er specielt massive plankeborde, men firmaet producerer og designer også senge, bænke, skærebrætter, stole og øvrige varer på forespørgsler. Foto: Michael Svenningsen
Det blot to år gamle firma på Lundagervej 108, Træfolk, fattes kvadratmeter. Derfor opfører indehaverne nu et 115 kvadratmeter stort showroom og en butik, som på sigt skal fungere som en café med arbejdsstationer for businessfolk og andre arbejdende danskere.
Annonce

Løsning: Folkene bag træfirmaet Træfolk på Lundagervej 108 i Løsning er ikke i tvivl: Der er potentiale i trædesign.

Firmaet blev etableret på hobbybasis i 2015 fra en garage ved Daugård Strand. I 2017 blev det cvr-registreret, og siden er det kun gået fremad med ordrerne.

Nu udvider firmaet så med et 115 kvadratmeter stort showroom i forlængelse af det øvrige firma.

Bag Træfolk står stifter og indehaver 34-årige Brian Reinholt og partner Patrick Vinding Olesen, 30.

Med tilbygningen planlægger de at lave et showroom, der også på sigt skal fungere som en drop in-café, der tilbyder gratis, midlertidige kontorpladser, Wifi og friskbrygget kaffe. Sammen med showroomet vil der desuden blive etableret en butik med boligartikler og -gaver lavet på firmaets snedkeri.

Brian Reinholt og partner Patrick Vinding Olesen forklarer:

- Vi mangler plads til at kunne præsentere vores produkter. Og for at tilføre det noget liv og miljø har vi besluttet os for at indrette det mest muligt autentisk - som et hjem med stue- og køkkenområder. Det skal samtidig kunne fungere som en café. Den del forventer vi at realisere i løbet af 2020 og 2021.

Jeg er vant til at have fokus på hele virksomheden, blandt andet fra mit tidligere job som chef for intern salg ved Würth, hvor jeg havde 35 mand under mig. Det fokus er nok en af grundene til, at Træfolk allerede har fået så godt gang i omsætning og ordrer-indløb. Jeg kigger på mange forskellige mekanismer og ikke kun på det håndværk, vi leverer.

Brian Reinholt

Annonce

Kig til snedkeri

Træfolks dna er massive plankeborde, men firmaet producerer og designer også senge, bænke, skærebrætter, stole og øvrige varer på forespørgsler.

Brian Reinholt er uddannet fra handelshøjskolen med en god portion ledelses- og erhvervserfaring bag sig. Og så har han altid holdt af at arbejde med træ og er derfor i dag selv en del af stedets snedkeri.

- Jeg er vant til at have fokus på hele virksomheden, blandt andet fra mit tidligere job som chef for intern salg ved Würth, hvor jeg havde 35 mand under mig. Det fokus er nok en af grundene til, at Træfolk allerede har fået så godt gang i omsætning og ordrerindløb. Jeg kigger på mange forskellige mekanismer og ikke kun på det håndværk, vi leverer, forklarer han.

Fremgangen har også hans partner Patrick Vinding Olesen en stor andel i, forklarer Brian Reinholt.

Patrick Vinding er revisoruddannet og iværksætter med erfaring inden for marketing, administration og salg. Senest har han uddannet sig i optimering af produktionsvirksomheder og har desuden været manden bag de Hedensted-baserede virksomheder, Furbazaar og Lammeskindet.dk, der hører under Pelsbazaar ApS, som han senest har valgt at videresælge for at hellige sig Træfolk fuldt ud.

I dag leverer Træfolk sine massive trædesigns til hoteller, virksomheder og private, og går alt som planlagt, satser de to herre på endnu en tilbygning om nogle år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Forstå kravet om mundbind i Horsens: Hvor skal man have dem på? Hvem kan slippe for dem? Må man bruge et af stof?

Annonce