Annonce
Horsens

Topscorer er tvivlsom til skæbnekamp

Melissa Petrén har været ude i syv uger, men ventes at komme på banen i mindre omfang i Skanderborg. Det vil være en bonus for HH, siger træneren. Foto: Ole Nielsen.
- Jeg ved ikke, om jeg kan spille mod Skanderborg på lørdag, siger Melissa Petrén.

Horsens: Melissa Petrén har været med til HH Elites træning i denne uge, men det er stadig usikkert, om hun kommer på banen i lørdagens skæbnekamp i Skanderborg.

- Jeg har ikke kunnet deltage i hele træningen, og jeg skal snakke med nogle mennesker, inden jeg ved, om jeg kommer på banen på lørdag, siger Melissa Petrén.

- Vi afventer stadig et svar, men det er ude af vore hænder, siger HH-træner Lars Frederiksen. Det er en beslutning, som træffes af Melissa selv i samråd med lægerne. Hun har været ude i syv uger nu, så vi har prøvet at spille uden hende. Det vil være en bonus, hvis vi kan bruge hende igen.

Annonce

Hun er med i Sveriges EM-trup til januar. De skal spille i Frederikshavn, hvis byen ellers bliver åbnet for håndbold til den tid.

- Før sæsonen dømte jeg Skanderborg til en dårlig sæson, men det er det hold, der har overrasket mig allermest i hele ligaen, siger Lars Frederiksen.

- De har mistet flere spillere og har alligevel spillet jævnbyrdige kampe mod topholdene Odense og Esbjerg. Vi tabte i Skanderborg i sidste sæson, men vi spillede 45 gode minutter forleden mod Randers, så jeg er fuld af fortrøstning til lørdagens kamp, siger HH-træneren.

HH Elite har Frederikke Gulmark med i truppen mod Skanderborg. Hun kommer dog kun til at spille i forsvaret.

HH har to tidligere Skanderborg-spillere på holdet, Trine Knudsen og Celine Elkjær Holst, mens Skanderborg har den tidligere HH-spiller Melina Kristensen på højre fløj.

Kampen spilles kl. 15.

- Vi ærgrer os stadig over, at vi ikke fik point mod Randers på grund af 10 dårlige minutter, men humøret fejler ikke noget. Susanne Madsen og Daniela Gustin er i bedring efter deres skader og med i Skanderborg, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce