Annonce
Horsens

Topscorer er tvivlsom til skæbnekamp

Melissa Petrén har været ude i syv uger, men ventes at komme på banen i mindre omfang i Skanderborg. Det vil være en bonus for HH, siger træneren. Foto: Ole Nielsen.
- Jeg ved ikke, om jeg kan spille mod Skanderborg på lørdag, siger Melissa Petrén.

Horsens: Melissa Petrén har været med til HH Elites træning i denne uge, men det er stadig usikkert, om hun kommer på banen i lørdagens skæbnekamp i Skanderborg.

- Jeg har ikke kunnet deltage i hele træningen, og jeg skal snakke med nogle mennesker, inden jeg ved, om jeg kommer på banen på lørdag, siger Melissa Petrén.

- Vi afventer stadig et svar, men det er ude af vore hænder, siger HH-træner Lars Frederiksen. Det er en beslutning, som træffes af Melissa selv i samråd med lægerne. Hun har været ude i syv uger nu, så vi har prøvet at spille uden hende. Det vil være en bonus, hvis vi kan bruge hende igen.

Annonce

Hun er med i Sveriges EM-trup til januar. De skal spille i Frederikshavn, hvis byen ellers bliver åbnet for håndbold til den tid.

- Før sæsonen dømte jeg Skanderborg til en dårlig sæson, men det er det hold, der har overrasket mig allermest i hele ligaen, siger Lars Frederiksen.

- De har mistet flere spillere og har alligevel spillet jævnbyrdige kampe mod topholdene Odense og Esbjerg. Vi tabte i Skanderborg i sidste sæson, men vi spillede 45 gode minutter forleden mod Randers, så jeg er fuld af fortrøstning til lørdagens kamp, siger HH-træneren.

HH Elite har Frederikke Gulmark med i truppen mod Skanderborg. Hun kommer dog kun til at spille i forsvaret.

HH har to tidligere Skanderborg-spillere på holdet, Trine Knudsen og Celine Elkjær Holst, mens Skanderborg har den tidligere HH-spiller Melina Kristensen på højre fløj.

Kampen spilles kl. 15.

- Vi ærgrer os stadig over, at vi ikke fik point mod Randers på grund af 10 dårlige minutter, men humøret fejler ikke noget. Susanne Madsen og Daniela Gustin er i bedring efter deres skader og med i Skanderborg, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet bekræfter: 20-årigt voldsoffer er afgået ved døden

Horsens

Se video: Mindst syv betjente til stede ved retten, da sigtet i Nørretorv-sagen blev fremstillet

Horsens

Mandagens coronatal: God grund til glæde i Horsens - men flere sogne i oplandet har høje smittetal

Annonce