Annonce
HH Elite

To skæbnekampe for HH Elite

HH's skæbne står og falder med Melissa Petrén i skæbnekampene mod Randers og Skanderborg. Foto: Ole Nielsen.
HH spiller i Randers på søndag og hjemme mod Skanderborg næste lørdag - de to kampe afgør, om HH skal ud i yderligere to nedrykningskampe.

Horsens: Det var ikke ligefrem den afslutning, HH Elite havde forventet på sæsonen. Det skulle være en mellemsæson før den store satsning i næste sæson, men nu venter der HH to skæbnekampe.

På søndag kl. 14 spiller HH Elite udekamp mod Randers, og lørdag 1. maj møder HH Skanderborg i den afgørende skæbnekamp.

HH kan ikke bringe sig i sikkerhed på søndag, selv om klubben sluttede ni points foran Skanderborg.

Annonce

Det kan Skanderborg derimod. Hvis Skanderborg vinder lørdagens kamp hjemme mod Holstebro, og HH Elite taber i Randers, står det fast, at HH skal spille to  nedrykningskampe onsdag 5. maj og lørdag 8. maj mod vinderen af nr. 2 og 3 fra 1. division, Aalborg og Sønderjyske.

Kampen mod Randers blev flyttet fra lørdag til søndag på grund af coronaproblemerne omkring det svenske landshold, hvor Horsens og Randers begge har en spiller med. Det giver HH den store fordel, at man kender Skanderborgs resultat, før de løber på banen. Skanderborg har slået Randers i nedrykningsspillet og ligger dermed bedre end HH Elite, der ikke har fået gevinst i slutkampene.

HH har dårlige erfaringer med Randers, der altid har slået Horsens-holdet.

- Jeg føler, vi er godt rustet til at slå dem. Vi fik succes med angrebsspillet mod Silkeborg. De to seneste kampe har angrebsspillet ikke været godt, men vi skal finde takterne fra kampen mod Silkeborg frem igen, siger Lars Frederiksen. Det handler om, at vi skal åbne deres forsvar.

Står og falder med Petrén

HH Elite har fire udmærkede bagspillere, men de har fungeret dårligt sammen i alt for mange kampe.

- Vi har spillet udmærkede kampe mod Randers og har været foran i to af kampene, påpeger Lars Frederiksen.

Meget står og falder med Melissa Petrén, der har været i coronakarantæne i Sverige i denne uge, selv om hun ikke selv har haft corona i denne omgang. Det havde hun i januar, da HH slog København uden Melissa.

Randers' svensker Kristin Thorleifsdottir har også været i coronakarantæne i denne uge.

Hun er nummer tre på topscorerlisten i ligaen med 156 mål i 29 kampe, Melissa Petrén er nummer fire med 145 mål i 23 kampe. Melissa var ude med en brækket finger fra pokalkampen mod Randers.

HH's Susanne Madsen har problemer med skulderen.

Det bliver en kamp uden tilskuere igen.

HH Elite frygter Randers-keeper Mathilde Junker, der stod med 50 procent mod Holstebro forleden. Det er en redningsprocent, som Horsens ikke har været i nærheden af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Så faldt dommen efter dødsvold i Lunden: To mænd kendt skyldige i vold med døden til følge

Hedensted For abonnenter

Byrådsmedlem nægter holdningsskifte efter stemmeflyt: - Jeg havde sagt ja til noget, jeg i bund og grund ikke var enig i

Seneste plus

Annonce