Annonce
Horsens

Svenskerne heppede på HH fra tribunen

Melissa Petrén og Daniela Gustin heppede på kammeraterne. Foto: Morten Pape
Daniela Gustin er klar mod Ajax, men der er lange udsigter med Melissa Petrén.

Horsens: - Det var fantastisk at se spillerne kæmpe sådan for sejren mod Holstebro. Nu må vi bare vise, at vi kan gøre det samme, når vi kommer med, sagde den skadede svenske landsholdsspiller Daniela Gustin.

- Jeg er blevet behandlet i Horsens. Jeg kunne ikke have spillet i aften, men jeg er klar til næste kamp. Jeg har været skadet i læggen og har ikke været hjemme i Sverige for at blive klar.

- Vi plejer at vinde kampene i angrebet, men i aften var der fokus på forsvaret, og de dækkede fantastisk op. Desuden var Claudia Rompen fremragende i målet, sagde Daniela Gustin.

Melissa Petrén sad med fingeren i gips og klappede af kammeraterne.

- Lægerne har talt om, at jeg skal være ude i seks uger, men jeg håber, jeg bliver klar til 1. november, så jeg kan være med igen i kampen mod Skanderborg, sagde  Melissa Petrén.

- Jeg blev opereret i Sønderborg og har fået en skinne på fingeren for at beskytte den, så skaden ikke bliver forværret. Jeg kan tage skinnen af,  men jeg beholder dem på. Jeg skulle gerne være klar igen mod Skanderborg, men det var en fornøjelse at følge kammeraternes flotte indsats mod Holstebro, sagde Melissa Petrén.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce