Annonce
HH Elite

Susanne Madsen bliver HH's nye forsvarsgeneral

Susanne Madsen er HH's nye forsvarsgeneral og også all-round-spiller i bagkæden. Foto: Michael Bager
Rutineret fynbo har født to børn og glæder sig til at vende tilbage til håndboldbanen i Horsens.

Kerteminde: HH-træner Lars Frederiksen har udpeget den 28-årige Susanne Madsen som sin nye forsvarsgeneral.

Han kender hende fra deres to sæsoner i Esbjerg.

- Hun er solid, træner godt og er aldrig skadet, siger Lars Frederiksen. Hun bliver min nye forsvarsgeneral.

- Da jeg var træner for hende, var hun en ung spiller. Hun er ikke kun forsvarsspiller, men all-round-spiller i angrebet og dækker alle tre bagspilpladser, siger han.

Susanne Madsen er fra Glamsbjerg. Hun bor i Kerteminde i øjeblikket sammen med sin mand Lasse Folkmann, der er træner for U19-holdet i Fredericia. De har sat huset til salg og flytter til Fredericia.

- Jeg var klar til at spille igen efter min anden barsel 4. marts, men så kom coronaen og forsinkede det hele, siger Susanne Madsen.

- Det er svært at komme på Odenses hold med de mange landsholdsspillere, så jeg har valgt at skifte til Horsens for at få mere spilletid. Jeg har spillet en del sammen med Kamilla Larsen og er samme type som hende i forsvaret.

- Jeg bliver den ældste i Horsens-truppen, men det tynger mig ikke. Der er mange spillere i deres bedste håndboldalder, og sådan oplever jeg også min situation. Jeg har født to børn, og vi skal ikke have flere, så nu håber jeg at kunne spille håndbold i flere år.

- Jeg kender Lars Frederiksen fra vores tid i Esbjerg. Han er en klog og menneskelig træner med et glimt i øjet og en god jargon, siger Susanne Madsen. Det passer mig fint, at han vil gøre mig til styrmand i forsvaret. Det er også her, jeg føler, jeg har mine kompetencer.

Efter starten i Glamsbjerg kom hun til Oure og spillede for GOG i fire år under Kenneth Sahlholt og Flemming Tuborg Larsen. Hun var med på turen fra GOG til Odense, men skiftede derefter til Esbjerg. Her var hun med til at tabe DM-finalen og skiftede derefter til Sønderjyske, der rykkede ned uden points, samtidig med at Team Esbjerg blev dansk mester.

Efter et år forlod hun Sønderjyske og tog tilbage til Odense.

- Jeg spillede sammen med Ricka Gindrup og Emily Baunsgaard i Sønderjyske og var også sammen med Emily Baunsgaard i Esbjerg, siger Susanne Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Par tog til Tyskland for at blive klippet: Har fået nok af politisk formynderi

Annonce