Annonce
Navne

Succesfuld ingeniørvirksomhed skifter ud på formandspost: Vi skal holde fast i flad struktur, mens vi vokser

Helle Sofie Kaspersen er ny bestyrelsesformand i det rådgivende ingeniørfirma Oluf Jørgensen. Foto: Oluf Jørgensen A/S
For første gang i firmaets 75-årige historie har Oluf Jørgensen A/S rekrutteret en ekstern bestyrelsesformand.

Formandsskifte: Med en ny formand for bordenden cementerer den rådgivende ingeniørvirksomhed Oluf Jørgensen 2020 som et år, der vil gå over i firmaets historiebøger.

I april flyttede virksomheden til nyt domicil på Langmarksvej, i oktober landede firmaet sin højeste toplinje til dato, og nu har Oluf Jørgensen atter skrevet historie ved at udpege sin første eksterne bestyrelsesformand i skikkelse af strategi- og organisationsrådgiver Helle Sofie Kaspersen.


Heldigvis har Oluf Jørgensen altid været karakteriseret af en flad struktur med korte beslutningsveje, og det er det, vi skal holde fast i, mens vi fortsat vokser.

Helle Sofie Kaspersen, bestyrelsesformand


En udnævnelse, som sker som følge af firmaets ekspansive udvikling, der har ført til en forretning, som i dag spænder over fem adresser og flere end 250 ansatte.

- Når ledergruppen og bestyrelsen består af de samme mennesker, går drøftelserne nemt ud i ét. Vi besluttede derfor at rekruttere en formand udefra, som kunne sætte den rigtige dagsorden for bestyrelsen, så den holder fokus på den overordnede strategiske retning for virksomheden, siger Brian Andreasen, administrerende direktør i Oluf Jørgensen, i en pressemeddelelse.

- Helle Sofie Kaspersen er en erfaren og virkelig dygtig rådgiver inden for strategi- og organisationsudvikling, og vi kendte hinanden indgående fra flere års samarbejde om de succesfulde vækststrategier, vi har udviklet og implementeret de senere år, siger han.

Annonce

Vigtigt med gennemsigtighed

Som bestyrelsesformand vil Helle Sofie Kaspersen have fokus på at effektivisere og strømline virksomheden.

- Vi skal sikre os, at vi gør tingene på den mest optimale måde og i takt med markedsudviklingen. I et så stort firma er det vigtigt med gennemsigtighed, for at vi kan optimere driften. Heldigvis har Oluf Jørgensen altid været karakteriseret af en flad struktur med korte beslutningsveje, og det er det, vi skal holde fast i, mens vi fortsat vokser, siger hun ifølge pressemeddelelsen.

Den nye formand peger desuden på bæredygtigt byggeri som et tema, som bliver endnu vigtigere for virksomheden i fremtiden.

Foruden Helle Sofie Kaspersen består bestyrelsen i Oluf Jørgensen af næstformand Thomas Hansen (nu forhenværende formand), Carsten Schrøder, Carsten Sørensen og Frank Yding-Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce