Annonce
AC Horsens

Struktur og sammenhold har givet AC Horsens et fundament at stå på

Alexander Ludwig glæder sig over, at AC Horsens nu har fået skabt et fundament at stå på til resten af sæsonen. . Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Alexander Ludwig mener, at stabiliteten er på vej tilbage i AC Horsens efter et efterår med alt for mange dårlige præstationer.

Horsens: AC Horsens hentede det første point i 2021 med 0-0 kampen mod OB. Det rykker ikke meget i tabellen, hvor AC Horsens og Lyngby stadig er langt efter de øvrige 10 hold i superligaen, men Alexander Ludwig er alligevel fortrøstningsfuld i forhold til de kommende 15 kampe, der venter i resten af grundspillet og det efterfølgende nedrykningsspil.

- Vi bruger ikke meget tid på at kigge i tabellen, for når man læser den, kan det nemt ligne en umulig opgave for os, siger Alexander Ludwig.

Bundplaceringen er prisen for et dårligt efterår.

- Der var for langt mellem de gode præstationer i efteråret. Vi kunne spille en god kamp, og så faldt vi ned igen. I forårets kampe har jeg set en stigende kurve i forhold til vores præstationer, siger Alexander Ludwig.

- Sammenholdet i truppen er blevet ændret, og vi har fået mere struktur på holdet. Alle ved godt, at det er nu eller aldrig. Vi er skuffede over, at det ikke er lykkedes os noget før, men vi kan ikke gøre andet end at lære af det, siger forsvarsspilleren.

Annonce

Det næstbedste resultat

Han ærgrer sig over, at det "kun" blev 0-0 mod OB i søndags.

- Vi fik det næstbedste resultat med fra den kamp, men den understregede, at vi har fået et fundament at stå på. Vi kommer ikke til at vinde resten af sæsonens kampe, men vores præstationer ser mere stabile ud nu, siger Alexander Ludwig.

- Modstanderne kommer ikke længere til nemme mål, som det var tilfældet i vores to første kampe. De skal kæmpe for det nu. Til de kommende kampe handler det om, at vi skal bevare den samme fokus og kvalitet i vores defensive arbejde, og så skal vi være skarpere på det halve eller hele chancer, vi skaber selv, siger Alexander Ludwig med henvisning til, at AC Horsens ikke har været i stand til at score i forårets første fire kampe

- Vores offensive folk løber også mange defensive meter. Det har været nødvendigt, fordi vi har lukket alt for mange mål ind. Nu har vi skabt en situation, hvor det er os, der har muligheden for at komme foran, og det kunne være rart at prøve, siger Alexander Ludwig.

Det har AC Horsens ikke prøvet siden november sidste år, da VB blev slået med 3-1, og på fredag er Vejle Boldklub igen modstanderen for AC Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se målet og den vilde jubel: AC Horsens tager sejren i sidste sekund

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Annonce