Annonce
Horsens

Stadig tvivl om målmanden til pokalkampen mod Randers

Frederikke Rasmussen er stadig mærket, efter hun blev ramt i hovedet i kampen mod Odense. Foto: Charlotte Adsbol
Frederikke Rasmussen slappede af torsdag oven på episoden i Odense, hvor hun blev skudt i ansigtet.

Horsens: - Jeg løber ingen risiko. Jeg har stor respekt for, at en målmand bliver ramt i hovedet, og vi kender ikke omfanget af skadet.

Det sagde HH Elites træner Lars Frederiksen torsdag efter episoden i Odense dagen forinden, hvor Frederikke Rasmussen blev skudt i hovedet efter 10 minutter og måtte udgå.

Hun var ikke frisk, da spillerne tog hjem fra Odense.

- Hun brugte torsdagen til at slappe af. Vi træner igen fredag, og så ser vi, hvordan hun har det, siger Lars Frederiksen.

Det er en erhvervsskade for håndboldmålmænd. Der er dramatiske historier om målmænd, der er stoppet på grund af gentagne hjernerystelser. HH har to andre keepere i Stephanie Andersen og Claudia Rompen, så det kan blive aktuelt at spare Frederikke Rasmussen i lørdagens pokalkamp.

HH Elite spiller pokalkamp mod Randers lørdag kl. 16 i Forum Horsens.

- Efter de tre tophold kommer nu de kampe, hvor vi har en sejrschance, siger Lars Frederiksen. Vi slog Randers i en træningskamp, men det lægger jeg ikke noget i. Der bliver eksperimenteret meget i træningskampe. Det er vores chance for at komme i Final Four, men der er en runde mere efter Randers-kampen.

- Aarhus, Silkeborg og Nykøbing Falster er med i næste runde sammen med Viborg, Odense, København og Herning-Ikast. Der er ingen svage hold tilbage, men vi har en chance, hvis vi går videre og får en heldig lodtrækning, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Sat ud af spillet

HH Elites topscorer Melissa Petrén oplevede for første gang et hold, der satsede 100 procent på at sætte svenskeren ud af spillet.

- Trine Knudsen forstod at udnytte den plads, der opstod, fordi de fokuserede på Melissa, og det kan Emily Baunsgaard og Camilla Madsen også udnytte, siger Lars Frederiksen.

- Jeg var meget tilfreds med vort forsvar i de sidste 20 minutter. Det er noget, vi kan bygge videre på. Julie Gantzel, Susanne Madsen og Trine Knudsen var gode i midterforsvaret. Randers kommer med et nederlag mod Ajax. Det skyldtes, at Randers brændte straffekast efter tid, siger Lars Frederiksen.

Julie Pontoppidan og Mai Kragballe er de største profiler hos Randers. Julie Pontoppidan var med til at bombe Horsens-holdet sønder og sammen, da hun spillede for Aarhus i sidste sæson. Der er udsigt til en duel på stregen mellem to gamle holdkammerater fra Skanderborg, Sidsel Mejlvang fra Randers og Celine Holst Elkjær fra Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce