Annonce
Horsens

Stadig tvivl om målmanden til pokalkampen mod Randers

Frederikke Rasmussen er stadig mærket, efter hun blev ramt i hovedet i kampen mod Odense. Foto: Charlotte Adsbol
Frederikke Rasmussen slappede af torsdag oven på episoden i Odense, hvor hun blev skudt i ansigtet.

Horsens: - Jeg løber ingen risiko. Jeg har stor respekt for, at en målmand bliver ramt i hovedet, og vi kender ikke omfanget af skadet.

Det sagde HH Elites træner Lars Frederiksen torsdag efter episoden i Odense dagen forinden, hvor Frederikke Rasmussen blev skudt i hovedet efter 10 minutter og måtte udgå.

Hun var ikke frisk, da spillerne tog hjem fra Odense.

Annonce

- Hun brugte torsdagen til at slappe af. Vi træner igen fredag, og så ser vi, hvordan hun har det, siger Lars Frederiksen.

Det er en erhvervsskade for håndboldmålmænd. Der er dramatiske historier om målmænd, der er stoppet på grund af gentagne hjernerystelser. HH har to andre keepere i Stephanie Andersen og Claudia Rompen, så det kan blive aktuelt at spare Frederikke Rasmussen i lørdagens pokalkamp.

HH Elite spiller pokalkamp mod Randers lørdag kl. 16 i Forum Horsens.

- Efter de tre tophold kommer nu de kampe, hvor vi har en sejrschance, siger Lars Frederiksen. Vi slog Randers i en træningskamp, men det lægger jeg ikke noget i. Der bliver eksperimenteret meget i træningskampe. Det er vores chance for at komme i Final Four, men der er en runde mere efter Randers-kampen.

- Aarhus, Silkeborg og Nykøbing Falster er med i næste runde sammen med Viborg, Odense, København og Herning-Ikast. Der er ingen svage hold tilbage, men vi har en chance, hvis vi går videre og får en heldig lodtrækning, siger Lars Frederiksen.

Sat ud af spillet

HH Elites topscorer Melissa Petrén oplevede for første gang et hold, der satsede 100 procent på at sætte svenskeren ud af spillet.

- Trine Knudsen forstod at udnytte den plads, der opstod, fordi de fokuserede på Melissa, og det kan Emily Baunsgaard og Camilla Madsen også udnytte, siger Lars Frederiksen.

- Jeg var meget tilfreds med vort forsvar i de sidste 20 minutter. Det er noget, vi kan bygge videre på. Julie Gantzel, Susanne Madsen og Trine Knudsen var gode i midterforsvaret. Randers kommer med et nederlag mod Ajax. Det skyldtes, at Randers brændte straffekast efter tid, siger Lars Frederiksen.

Julie Pontoppidan og Mai Kragballe er de største profiler hos Randers. Julie Pontoppidan var med til at bombe Horsens-holdet sønder og sammen, da hun spillede for Aarhus i sidste sæson. Der er udsigt til en duel på stregen mellem to gamle holdkammerater fra Skanderborg, Sidsel Mejlvang fra Randers og Celine Holst Elkjær fra Horsens.

Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Odder

Ny borgmester vil lave politik sammen med borgerne: Hvis vi ikke involverer borgerne, bliver lokalpolitik rendyrket magt

Annonce