Annonce
Horsens

Stærkt HH-forsvar skabte spændende kamp i Forum Horsens

Julie Gantzel blev hevet og trukket i trøjen af gæsterne. Arkivfoto: Morten Pape
HH Elite fulgte stærke Herning-Ikast til dørs, men tabte 26-24.

Horsens: Et godt forsvar er bedste angreb, når HH Elite er i aktion.

I udekampen mod Skanderborg var der åbent hus i HH-forsvaret, men i hjemmekampen mod Herning-Ikast blev der fightet med fair midler for at stoppe uldjyderne.

HH Elite måtte dog se sig slået med 26-24 efter 13-10 ved pausen.

Annonce

Herning-Ikast var farlig på fløjene, hvor bl.a. stortalent Emma Friis udfoldede sig, men det lykkedes HH Elite at stoppe den brede vifte af gode skytter, som har skabt det stærke hold i Herning-Ikast.

Dommerne

Det kniber stadig for HH Elite at komme igennem med langskud og gennembrud hos modstanderne, men en af forklaringerne er, at dommerne lukker øjnene for det evindelige trøjerykkeri. Julia Gantzel havde stadig sin egen trøje på efter kampen, men det var en gåde, for i stort set hele kampen stod Herning-Ikast-forsvaret og rykkede  i hendes trøje. Da jeg tog dommerkort, var den slags ikke tilladt, og det er det stadig væk ikke. Hvorfor bliver det så ikke straffet?

- Jeg følte, vi blev snydt, sagde HH-træner Lara Frederiksen. Det var kampafgørende. Dommerne straffede ens forseelser forskelligt i Herning-Ikasts favør- Jeg brokker mig normalt ikke over dommerne, men det var særligt grelt i aften. Men ellers glæder mig over en masse fine præstationer og stor fremgang fra i lørdags.

- Jeg gider ikke brokke mig over dommerne efter kampen. Det får vi alligevel ikke noget ud af, men du må gerne se mine mærker. Se her, sagde Julie Gantzel og viste nogle mærker fra nærkampene med de to store forsvarsspillere på sine arme.

Annonce

Stor kamp af Gantzel

- Jeg var topmotiveret til denne kamp, fordi vi mødte min tidligere klub, og jeg var glad for at få chancen fra starten, sagde Julie Gantzel, der havde ild i øjnene fra første sekund. Jeg har det meget bedre efter sådan et nederlag, hvor vi har givet alt, end efter øretæven i Skanderborg i lørdags.

- Jeg er meget glad for den spilletid, jeg får i Horsens. Det er langt mere end i Herning-Ikast, og så er det dejligt at mærke, at det går i den rigtige retning, sagde Julie Gantzel med henvisning til, at hun spillede sin hidtil bedste kamp for Horsens-holdet. Hun blev kampens spiller.

HH Elite fulgte med til 6-6, inden Herning-Ikast skaffede sig et forspring på tre mål inden pausen.

Annonce

Stærk keeper

Stephanie Andersen, tidligere Silkeborg, fik chancen i mål, og den udnyttede hun på bedste bevis med en perlerække af redninger.

Takket være hende kom HH op på 15-14 og 18-17 midt i anden halvleg, og dermed var alt åbent.

I forsvaret kæmpede Julie Gantzel som en frontkæmper mod sine tidligere klubkammerater.

Angrebsmæssigt var der stadig for stor spildprocent på Horsens-holdet over for den svenske landsholdsmålmand Jessica Ryde, men HH kom på 18-18 og 19-19, inden gæsterne bragte sig foran 21-19.

HH fulgte med til 23-22 og 24-23 med fire minutter igen.

HH vandt anden halvleg, men HH kiksede de afgørende chancer for udligning, og en udvisning af Julie Gantzel gjorde forskellen til sidst.

Stephanie Andersen og Julie Gantzel var de bedste hos HH Elite.

- Det var dejligt at få lov at stå en hel kamp, sagde Stephanie Andersen. Jeg var ekstra opsat, fordi jeg kendte flere af spillerne fra min tid i FC Midtjylland, og jeg kendte især Englert, som er den bedste makker, jeg har haft. Hun har lært mig alt det, jeg kan om målmandsspil, sagde Stephanie Andersen. Det var fint at stå bag et supergodt forsvar. Det var langt bedre end i lørdags. Vi møder mine gamle venner fra Silkeborg næste gang, og hvis jeg får chancen igen, kan jeg love, at jeg er klar.

HH Elite spiller årets sidste kamp ude  mod Silkeborg næste onsdag. Derefter går spillerne på vinterferie, mens Melissa Petrén skal til EM i Herning for Sverige.

HH Elite-Herning/Ikast 24-26 (10-13)

Håndbold, liga, kvinder

Mål for HH: Melissa Petrén 8, Trine Knudsen 5, Emily Baunsgaard 3, Maria Mose Vestergaard 3, Julie Gantzel 2, Daniela Gustin 2, Anne-Sofie Filtenborg 1.

Mål for Herning: Stine Skogrand 6, Line Hougaard 4, Ingvild Bakkerud 4, Vilde Johansen 4, Emma Friis 4, Helene Fausti 2, Michala Møller 1, Simone Petersen 1.

Stillinger undervejs: 1-0, 2-1, 6-6, 6-9, 7-11, 8-13, 10-13, 14-15, 18-18, 19-19, 22-23, 23-24, 24-26.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Ny ejer vendte årelangt minus til massivt plus: Nu skal fabrikken på Islandsvej udvides

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Michael T. Mortensen har købt historisk erhvervsgrund på godt 50.000 kvm: Vil ikke afvise boligprojekt på sigt

Horsens For abonnenter

Fælles spiseareal, tv-stue og spa for seniorer: Nyskabende bofællesskab på vej i Blumersgade

Hedensted

Broudskiftning på havnen er kommet fra land efter forsinkelse: Tømmeret hang fast i Suezkanalen

Horsens

Det kunne være gået rigtig galt: Flere bilister drønede ind i tabt cykel på E45

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Ugens regnskaber: Eggert scorede bedre bundlinje, og entreprenør fik det bedste resultat i årevis

Horsens For abonnenter

Om vinteren kan de stå på skøjter i haven og indkørslen, men det er mod deres vilje: Overfladevand volder store problemer på Egebjergvej

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Horsens

29-årigs mærkelige opførsel fik politiet til stoppe ham: Rygsækken var fuld af ulovligheder

Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Hedensted

Tredobbelt brand i weekenden: Både container, skorsten og hjemmebygget sauna stod for skud

Annonce