Annonce
AC Horsens

Skuffet Bo Henriksen: Vi løb tør for energi

Bo Henriksen måtte konstatere, at hans mandskab manglede kræfter i slutfasen, og det kostede en plads i pokalfinalen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Både manageren og målscorer Ayo Okosun ærgrede sig over, at AC Horsens ikke fik lukket kampen i første halvleg.
Annonce
Haderslev:  AC Horsens kom ikke i dette års pokalfinale. To minutter før tid scorede Sønderjyske sejrsmålet til 2-1 i de to hold semifinale.
Manager Bo Henriksen havde drømt om at stå i sin første finale, men han måtte også erkende, at Sønderjyske var skarpest i slutfasen.
- Det havde været en fed oplevelse at være med i en finale ikke mindst i forhold til vores situation i Superligaen, så jeg er skuffet. Omvendt må jeg så trøste mig med, at andre hold har været i pokalfinalen for derefter at rykke ud, fordi det har kostet for mange kræfter, sagde Bo Henriksen.
Der venter et tæt program i resten af Superligaen, og med en finale oven i ville der være masser af midtugekampe i sigte. Den slags kræver energi, og det var netop manglen på energi, der kostede sejren over Sønderjyske.
- Den første time blev spillet på vores præmisser, og vi skulle have været foran med mere end et mål. Oveni scorede Sønderjyske så på deres første store mulighed. Det var et flot mål, og så kom vi til at mangle energi, sagde Bo Henriksen.
- Sønderjyske valgte at stille med syv mand, der normalt ikke er med i startopstillingen. Vi valgte at stille med stort set de samme i håbet om at kunne lukke kampen tidligt, sagde Bo Henriksen.
Annonce

Slået ud på målstregen

Ayo Okosun bragte AC Horsens foran med 1-0, og han havde drømt om en finalekamp.
- Når man er så tæt på, som vi var, skal man være skuffet. Inden sæsonen havde vi ikke regnet med at kunne være i spil til finalen, men når vi var et skridt fra, er det tungt ikke at komme med, sagde Ayo Okosun.
- Vi blev for passive, efter vi var kommet foran med 1-0, og det endte med at koste os sejren, sagde AC-spilleren.
Det store spørgsmål er nu, om AC Horsens har kræfter til en ny vigtig kamp allerede på lørdag mod Hobro.
- Lige nu har vi ikke kræfterne, men der er heldigvis et par dage til kampen, sagde Ayo Okosun.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce