Annonce
Sport

Ricka Gindrup vender hjem til Sønderjyske

Ricka Gindrup er en af de håndboldspillere, der formår at spille uden korsbånd. Foto: Peter Leth-Larsen
Sønderjyske vil gerne have Ricka Gindrup med til at føre holdet op i ligaen.

Horsens: Stregspilleren Ricka Gindrup forlader Horsens og vender tilbage til 1. divisionsklubben Sønderjyske med øjeblikkelig virkning.

Den 27-årige Horsens-spiller har været med til at holde humøret oppe i truppen i den svære tid, men hun har ikke fået meget spilletid, og det er årsagen til hendes skifte.

Hun er en af de få håndboldspillere, der har været i stand til at spille uden korsbånd.

Annonce

27-årige Ricka Gindrup var en af profilerne hos SønderjyskE Damehåndbold fra sommeren 2015 og fire år frem, inden hun skiftede til Horsens Håndbold Elite i sommeren 2019.

- Vi ville gerne have tilknyttet Ricka Gindrup til sommer, men nu er der kommet en mulighed for at hente hende her og nu, og vi må sende en tak til Horsens, der har været en medspiller i den her proces. Det er ikke noget, der belaster vores økonomi for indeværende sæson, så vi handler ansvarligt ud fra at have det stærkeste sportslige setup, og hun vil virkelig kunne hjælpe os i en tid, hvor vi er hårdt ramt af skader, siger Sønderjyskes træner Peter Nielsen.

Ricka Gindrup glæder sig til at komme tilbage til SønderjyskE og Aabenraa.

- Jeg har valgt SønderjyskE, fordi det er en klub, hvor jeg altid har følt mig hjemme. Det er en klub, som har ambitioner om at bygge et nyt hold op, som kan spille med i ligaen, og det vil jeg gerne være med til at føre ud i livet. Jeg tror på, at vi med de sønderjyske værdier og det potentiale, der findes i klubben, kan udvikle os til at blive en stærk trup, der holder sammen både på og uden for banen, siger Ricka Gindrup.

Ricka Gindrup tiltræder i SønderjyskE Damehåndbold med det samme, og hun har underskrevet en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Ricka Gindrup har tidligere spillet for Roskilde og Lyngby, inden hun skiftede til Jylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce