Annonce
Kultur

Prison Ink holder nålen snurrende trods corona

Prison Ink-arrangørerne krydser fingre for, at omkring 200 tatovører og 4000-5000 publikumer trods corona også kan mødes på Fængslet i år. Festivalen finder sted i maj. Arkivfoto: Lars Juul
Horsens store tatoverings-festival vil ikke aflyse her og nu. Arrangører kan rykke hurtigt på krav fra regering og sundhedsmyndigheder.
Annonce

Horsens: Landets tatovører har for tiden slukket deres maskiner og lukket deres butikker på grund af corona. Hos folkene bag den store tatoverings-festival Prison Ink i Horsens peger nålen dog stadig i retning af en realisering af årets festival.

Prison Ink finder efter planen sted 21.-23. maj på Fængslet, og medarrangør Jakob Schultz oplyser, at målet er byde velkommen til de 4000-5000 gæster, der ventes at deltage.

- Hvis der kommer et forbud fra regeringen, er det selvfølgelig ikke noget, vi selv bestemmer, men indtil videre kører vi videre som planlagt og afventer udmeldinger fra myndighederne. Det ville være dumt at aflyse her og nu, hvis det viser sig, at vi alligevel kan gennemføre, siger han.

Det ville være dumt at aflyse her og nu, hvis det viser sig, at vi alligevel kan gennemføre.

Jakob Schultz. Prison Ink

Annonce

Festival kan rykke hurtigt

Arrangørerne er i tæt kontakt med Fængslet og de øvrige leverandører, og Jakob Schultz forklarer, at Prison Ink er klar til at reagere hurtigt, hvis statsministeren, som søndag aften på tv talte om en langvarig periode uden større forsamlinger, melder nye konkrete forbud og anbefalinger ud.

- Der er så mange usikkerhedsmomenter lige nu, så vi arbejder ud fra en plan om ikke at aflyse, og sker det, kan vi rykke i løbet af en uge, forklarer Jakob Schultz om Prison Ink, der i år finder sted for sjette gang - med mindre coronakrisen forhindrer det.

Annonce

Tatovører fra udlandet

Uanset om festivalen får lov til at finde sted, vil den dog formentlig blive påvirket af corona-krisen.

Der deltager omkring 200 tatovører på Prison Ink, og en stor del af dem kommer fra udlandet, så selv om festivalen gennemføres, er der risiko for, at flere må melde afbud.

- Der er selvfølgelig indrejsereglerne i Danmark at tage højde for, men det kan også være, at deres egne lande forbyder udrejse, bemærker Jakob Schultz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Vaccinerer 400-500 om dagen - og trods besværlig start er ikke en dråbe vaccine gået til spilde

Horsens

Nu er Danmarks største bilvask klar i Horsens

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Horsens

Læser spørger ind til spærring af Sundvej: Her er planen for bybusserne

Annonce