Annonce
Kultur

Pretty Maids udgiver nyt i skyggen af forsangers kræftsygdom

Ronnie Atkins og resten af Pretty Maids er tilbage. Bandet udsendte fredag sit seneste album "Undress Your Madness", der følger op "Kingmaker" fra 2016. Arkivfoto: Morten Pape
Ronnie Atkins glæder sig over, at "Undress Your Madness" endelig er ude: En tung og melodisk sag, hvor bandet leverer sit bedste, lyder det fra frontmanden i Horsens største band gennem tiderne.

Horsens: Forsangeren i Pretty Maids, Ronnie Atkins, kæmper for tiden med den kræftsygdom, han blev ramt af tidligere i år. Men der skal øjensynligt mere end som så til at stoppe Horsens mest berømte band gennem tiderne.

Fredag landede Pretty Maids nye album "Undress Your Madness", der er endnu en hårdt rockende servering til kvartettens fans. Denne gang bestående af 10 fulde skæringer.

Seneste opdatering fra 54-årige Ronnie Atkins, som i begyndelsen af oktober meldte ud, at han havde fået konstateret lungekræft, lyder, at han er i gang med en kemobehandling, der forhåbentlig kan sikre ham fuld helbredelse.

Han glæder sig over udgivelsen af "Undress Your Madness", der fortsætter den rock-kurs, der har genfødt Pretty Maids i de senere år med albums som "Motherland", "Louder Than Ever" og "Kingmaker".

Annonce

Klar siden april

- Albummet har faktisk været klar siden tidligt i april, da det blev færdiggjort og mikset, så det er fantastisk for os endelig af dele det med jer, skriver han i en kommentar på sin Facebook-side.

Ifølge den kendte frontmand, som i dag er bosiddende i Vejle, er "Undress Your Madness" et højdepunkt i den flere end 20 albummer lange strøm af skiver, som Pretty Maids har udgivet siden gennembruddet i begyndelsen af 1980'erne.

- Jeg har ikke lyttet til albummet i et stykke tid, men jeg hørte det forleden og må bare sige, at jeg er meget glad for resultatet. Det lyder fedt, sangene er gode, tunge og melodiske, og alle i bandet leverer det bedste, de kan. Hvis I har kunnet lide, hvad vi har lavet i de seneste cirka 10 år, bliver I ikke skuffede, lyder det fra Atkins.

Pretty Maids planer om at give koncerter i forbindelse med udgivelsen af "Undress Your Madness" er på grund af forsangerens sygdom sat på standby. Det gælder også den traditionsrige december-koncert på Horsens Ny Teater.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Annonce