Annonce
Horsens

Melissa Petrén har tilbud fra to danske klubber

Melissa Petrén har tilbud fra to danske klubber, den ene er HH Elite, den anden er en af topklubberne. Hvad vælger hun?  Foto: Ole Nielsen.
Otte spillere har kontrakter med HH Elite til næste sæson

Horsens: HH Elite er klar til anden halvdel af turneringen, og en af de vigtigste opgaver bliver at finde forstærkninger til ligaholdet.

Otte spillere har to-årige kontrakter fra sidste sommer og er allerede klar til næste sæson:

Frederikke Rasmussen, Trine Knudsen, Celine Holst Elkjær, Julie Gantzel, Stephanie Andersen, Susanne Madsen og Maria Mose Vestergaard samt Anne-Sofie Filtenborg.

HH-træner Lars Frederiksen har brugt den seneste måned til at afsøge markedet efter forstærkninger, og nu starter ledelsen og træneren med at forhandle med de øvrige spillere og eventuelle forstærkninger.

Mest interessant er det, om topscorer Melissa Petrén forlænger sin kontrakt.

Hendes kæreste Josip Cavar skifter fra Sønderjyske til Holstebro, så hun flytter fra Sønderborg til Holstebro og får dermed omtrent samme afstand til Horsens med Holstebro som bopæl.

- Jeg har været til møde med HH Elite og har fået et udspil til en ny kontrakt. Jeg skal ikke spille for Holstebro, selv om Josip har skrevet kontrakt med Holstebro til næste sæson, men jeg har et tilbud fra en anden dansk klub ud over HH Elite, og jeg overvejer, om det vil gavne min håndboldmæssige udvikling, eller om jeg skal blive i HH, for jeg er meget tilfreds med at spille i Horsens. Det spiller også en rolle, hvad Josip og jeg kan finde ud af.

Melissa er sikker på at få masser af spilletid i Horsens. Det kan hun ikke være sikker på i topklubber som Herning-Ikast, Esbjerg, Viborg og Odense.

Interessant er det, at tre nye spillere er på vej ind i truppen - og det er spillere af egen avl fra ynglingeholdet Maria Holm, Emilie Winther og Rina Rexhapi.

Cheftræner Lars Frederiksen og co-træner Ronni Boy har begge kontrakt til 2024.

HH har åbenbart garderet sig mod at miste Melissa Petrén.

- Jeg har hørt rygter fra agenterne, der siger, at Horsens har budt ind på endog løntunge spillere, men jeg kender ikke navnene på. Jeg er også spændt på, hvem det bliver. De, der har penge, kan købe alt i dansk håndbold, men Aarhus United har desværre et mindre budget end Horsens, sagde Aarhus Uniteds træner Heine Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce