Annonce
AC Horsens

Okosun er ikke i tvivl: Jeg gør arbejdet færdigt i AC

Ayo Okosun slår fast, at han ikke ser problemer i at fuldføre sæsonen i AC Horsens og forlænge kontrakten med en måned. Arkivfoto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Bo Henriksen forventer, at alle spillere med kontraktudløb siger ja til at forlænge deres aftaler med yderligere en måned.
Annonce

Horsens: Superligaen og 1. division kommer til at spille kampe langt ind i sommerferien, og det betyder, at spillere med kontraktudløb skal have forlænget deres aftaler med en måned. Normalt udløber fodboldspillernes kontrakter 30. juni, men fodboldens parter har aftalt, at klubberne skal tilbyde spillerne kontrakt for yderligere en måned.

Det efterlader det smuthul, at spillerne kan sige nej tak, selv om der i juli for alle klubber venter en stribe afgørende kampe.

I AC Horsens er der syv spillere med kontraktudløb enten i form af lejeaftaler, der udløber, eller kontrakter, der løber ud.

- Jeg kan ikke forestille mig andet, end at de alle siger ja til at blive, siger manager Bo Henriksen.

Blandt spillerne med kontraktudløb er Ayo Okosun og Peter Nymann de mest iøjnefaldende i forhold til spilletid. De er begge en fast del af startopstillingen. Rutinerede Peter Nymann ligner ikke en spiller, der er på vej væk, selv om den 37 årige back slår fast, at han stadig er sulten efter mere fodbold.

Ayo Okosun, der er lejet i FC Midtjylland, slår fast, at han bliver i AC Horsens.

- Jeg vil gøre mit arbejde færdigt i AC Horsens, så jeg forventer, at min aftale bliver forlænget med en måned. Det er mit udgangspunkt. Jeg mener heller ikke, at jeg vil kunne spille for FC Midtjylland, hvis jeg kom tilbage 1. juli, siger Ayo Okosun.

Kontraktudløb i AC Horsens

Følgende spillere har kontraktudløb i AC Horsens pr. 30. juni og er blevet tilbudt en måneds forlængelse, som fodboldens parter har aftalt det:

Ayo Okosun (Lejeaftale med FCM)

Erhan Masovic (Lejeaftale med Club Brugge)

James Gomez (Lejeaftale med Real de Banjul)

Peter Nymann (Kontraktudløb)

Michael Lansing (Kontraktudløb)

Oliver Drost (Kontraktudløb)

Matthias Præst (Kontraktudløb)

Annonce

Usikker fremtid

Han har tidligere luftet tankerne om at prøve lykken i udlandet, og i det lys kan en ekstra måned i AC Horsens være en hæmsko, alt efter hvordan transfervinduerne kommer til at blive placeret i løbet af sommeren i andre lande.

- Jeg kunne godt tænke mig at spille i et andet land, som så mange andre drømmer om det, men den slags drømme er altid usikre, og i disse tider er det om muligt endnu mere usikkert, siger Ayo Okosun.

- Jeg er inde i en god rytme i AC Horsens og får spilletid. Det har jeg brug for, så jeg kan udvikle mig, og så må vi se, hvad det fører med sig, siger AC-spilleren.

Han er begyndt at glæde sig at skulle spille kampe igen, selv om han er ude med karantæne, når AC Horsens 1. juni møder FC Midtjylland.

- Vi er tilbage i en god træningsform. Nu mangler vi at få kampformen på plads. Vores trup har set skarp ud, men vi har også trænet meget. Man kan diskutere, om vi kommer til at mangle en træningskamp. Vi skal spille en intern kamp i stedet, og selv om en træningskamp kan hjælpe en på vej, så er der stadig stor forskel på en træningskamp og en superligakamp, siger Ayo Okosun.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Annonce