Annonce
HH Elite

Ny profil i HH: Klubskifte styrker min landsholdschance

Laura Damgaard er en fremragende gennembrudsspiller, som hun her viser mod Ajax. Foto: Thomas Sjørup, Scanpix.
- Jeg kommer til at vise mig mere frem i Horsens, når jeg får en større rolle og mere spilletid, siger HH's nye landsholdsspiller Laura Damgaard.

Horsens: - Mit klubskifte kommer til at styrke min landsholdschance, når jeg får en større rolle og mere spilletid i Horsens. Jeg kommer til at vise mig mere frem.

Det siger den 24-årige landsholdsspiller Laura Damgaard, der vender hjem efter otte år i Skanderborg, Aalborg og Viborg.

Hun har skrevet en tre-årig kontrakt med HH Elite fra næste sæson og afløser Melissa Petrén.

Annonce

- Det har ikke været nogen let beslutning, men jeg skifter for at få en større rolle, siger Laura Damgaard. Jeg skulle nok have fået spilletid i Viborg, der skal spille mange europæiske kampe, men jeg ser Horsens som et spændende projekt. Horsens går fremad og fremad hele tiden.

- Jeg ser min rolle i Horsens som playmaker, hvor jeg også får chancen for at skyde og lave gennembrud. Jeg spillede sammen med Trine Knudsen i Skanderborg, og det kan vi uden tvivl finde ud af igen.

Slutspillet

- Målet er at komme i slutspillet, og på en god dag kan vi slå alle. Jeg kan huske, hvordan vi havde problemer med Horsens og Ajax i sidste sæson, og så må vi forsøge at kravle så langt op, som det er muligt, siger hun.

Laura Damgaard lavede 84 mål i ligaen, da hun spillede i Skanderborg, og da hun spillede i Aalborg, blev hun topscorer i hele ligaen.

- Jeg husker ikke, hvor mange mål jeg lavede, men vi var ikke så mange til at afslutte, siger hun beskedent.

Hun rundede 115 mål i de første 19 kampe og holdt et flot gennemsnit på det nordjyske bundhold.

Laura Damgaard skal sørge for, at HH Elites spil bliver jævnt fordelt, og hendes kendskab til Trine Knudsen og Amalie Grøn, begge tidligere Skanderborg-spillere, mod venstre kan gøre HH endnu farligere og mindske holdets største problem i dag, spildprocenten.

Viborg har allerede hentet en afløser for hende i Tonje Enkerud i Storhamar i Norge som ny playmaker.

Annonce

Hjem til Horsens


Målet er at komme i slutspillet, og på en god dag kan vi slå alle. Jeg kan huske, hvordan vi havde problemer med Horsens og Ajax i sidste sæson.

Laura Damgaard


Laura Damgaard flytter til Horsens, hvor hun også har sine forældre, men så langt er hun ikke kommet endnu med at finde en lejlighed. Kontrakten blev først underskrevet fredag eftermiddag.

Laura Damgaard startede med at spille håndbold i Horsens i 2006. Hun kom på U16-landsholdet i 2012 og skiftede til Skanderborg i 2013. I 2015/16 var hun med til at spille Skanderborg op i ligaen, i 2016/17 debuterede hun i ligaen for Skanderborg, i 2017/18 skiftede hun til Aalborg og blev kåret som årets spiller i 1. division og var med til at rykke op, i 2018/19 blev hun topscorer i hele ligaen for Aalborg, i 2019/20 kom hun til Viborg, og i december 2020 fik hun debut på landsholdet ved EM i Herning.

Hvert eneste år har hun rykket sig et stykke, og hun tager endnu et skridt fremad, når hun bliver styrmand og playmaker på HH Elites ligahold i kamp for en plads i slutspillet i 2021/2022.

Annonce
Horsens For abonnenter

Før kiggede folk overbærende: Nu snører Kaare boksehandskerne og får stød i hjernen for at undgå ukontrollerede bevægelser

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

På torsdag banes vejen for seks spor på E45: Ved udgangen af 2026 skal 38 kilometer motorvej stå færdig

Horsens For abonnenter

Lukning af smutveje i Dagnæs er skudt til hjørne: Politiker vil høre borgernes mening efter utilfredsstillende forløb

Horsens

Annette er klar med nye tiltag: Jeg skrev og forklarede, at traktorerne var ved at være slidte - og nu har vi fået 12 nye

Hedensted For abonnenter

Få overblikket her: Er fjernvarmen på vej til din by?

Fyret topchef får gyldent håndtryk på adskillige millioner efter amputationsskandale

Hedensted

HPK Hvidevarer bliver til Skousen: Jens Kristian sælger sit livsværk efter 26 år

AC Horsens For abonnenter

Alt du skal vide om AC Horsens' oprykningschancer: Sådan ser regnestykkerne ud, svækkelsen af Nykøbing FC, AC-spillere i karantænefare og risikoen for gummiben

Østjylland

Klimabroen skal forbindes med nordsiden af fjorden - men politikerne vil stadig gerne diskutere, om den overhovedet skal bygges

Livsstil

Kærestepar solgte nyt Lalandia-hus i løbet af 14 dage: - Vi fandt ud af, at det nok ikke lige var lykken med to små børn

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med "ekstra cheese". Den anden lærte vi aldrig at kende

Horsens

Ny type butik i bytorvet har fået særlige vilkår: Centerdirektør ser det som en håndsrækning og et bidrag til både nytænkning og variation for centret

Erhverv For abonnenter

Masterchef-deltagelse satte skub i livslang passion: Troels Katholm dropper pædagog-job og går all-in med madprojekt

Erhverv

Flyveplads er helt forandret: Før var der brummende fly og hektisk aktivitet - nu skal der slappes af og holdes selskaber

Annonce