Annonce
HH Elite

Ny målmandstræner skal hjælpe HH Elite

Søren Gottfredsen skal hæve redningsprocenterne i HH Elite-målet. Foto: Martin Ravn
Søren Gottfredsen vender tilbage til HH Elite som målmandstræner og genoptager samarbejdet med Lars Frederiksen.

Horsens: Den tidligere landsholdsmålmand Søren Gottfredsen vender tilbage til HH Elite som målmandstræner. Han arbejdede sammen med Lars Frederiksen omkring 1. divisionsherrerne i 2006, og nu genoptager de samarbejdet.

- Vore målmænd er selv klar over, at vi skal have redningsprocenterne op, og det skal Søren Gottfredsen hjælpe med, siger Lars Frederiksen. Jeg spillede sammen med Søren Gottfredsen i to år i Kolding, og vi var trænere sammen i Horsens, så jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham igen.

Børnesygdomme

- Jeg glæder mig til at komme i gang, siger Søren Gottfredsen. Lars Frederiksen laver et månedsprogram, og der er forskellige børnesygdomme, vi tager fat på. Det handler bl.a. om benstilling og grundplacering, men det vigtigste er at give målmændene selvtillid. Det kan gøre underværker.

Søren Gottfredsen har senest været træner i HK 73, men det satte corona'en en stopper for. Turneringen blev aflyst. Han arbejder som pædagogisk konsulent ved siden af trænerarbejdet.

Det er planen, at han skal også arbejde med ungdomsmålmændene, men de må ikke træne i øjeblikket på grund af corona'en, så han kan koncentrere sig om eliten.

Søren Gottfredsen

Født: 19.2.1968

Debut på A-landsholdet: 30.9.1994, spillede tre A-landskampe sammen med Nikolaj Jacobsen.

Desuden flere ungdoms- og ynglingelandskampe.

Klubber: AGF, Kolding IF, Skjern, FC Porto, Galdar.

Pokalfighter som målmand for Skjern i pokalfinalen i 1999.

Spillende træner for Horsens i 1. division, to oprykninger, et år sammen med Lars Frederiksen.

Trænerstationer: Horsens HK, HSR, Give, Odder, Otterup, Vejle/Bredballe, HC Midtjylland, HK 73.

Annonce

Tidlig kamp

HH Elite spiller tirsdag kl. 18.00 mod Ajax i Forum Horsens. Ajax er det af de hold, Horsens har dårlige erfaringer med. Kampen er rykket en time frem, fordi den skal streames og indgår i en plan med andre streamede kampe.

- Jeg har kun mødt Ajax én gang som Horsens-træner, siger Lars Frederiksen. Jeg ser det som en af de kampe, der skal vindes. Ajax er et hold uden stjerner, men de har et homogent hold, hvor spillerne skiftes til at være fremtrædende.

Ajax' bedste spillere er Stine Lønborg, Stine Jørgensen, Stine Holm, Louisa Mittet og Siw Aabech.

- Vi var ikke tilfredse med angrebsspillet i Holstebro, men det har vi talt om, og vi har spillet nogle gode kampe på hjemmebane. Det agter vi at fortsætte med mod Ajax, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce