Annonce
Horsens

Ny formand i V: Jeg gør det fordi, det er spændende

Frank Møldrup Nielsen blev tirsdag aften valgt som ny formand for Venstres Kommuneforening. Privatfoto
Tirsdag aften holdt vestre kombineret generalforsamling og opstillingsmøde på Restaurant Møllebæk i Gedved og fik valgt to nye formænd og en kendt spidskandidat.
Annonce

Horsens: Tirsdag var det store valgdag i Venstre i Horsens. Efter seks år på posten gav den nu tidligere formand for kommuneforeningsbestyrelse, Per Svendsen, rorpinden videre til 57-årige Frank Møldrup Nielsen fra Brædstrup. Og selvom han nu træder tilbage, var det ikke en trist formand, som gav formandsposten videre.

- Vi havde en rigtig god aften. Jeg har jo selv valgt at gå, gør mig ekstra glad, at der er nogen til at tage over, men det er da vemodigt.

- Nu ser jeg med spænding på, at der kommer nye kræfter til og håber, vi kan få borgmesterposten næste gang. Det må jeg jo erkende lykkedes for mig, lyder det fra Per Svendsen.

Selvom der ikke længere står formand på visitkortet, slipper Per Svendsen ikke partiet, til gengæld håber han på mere tid til familien.

- Stadig medlem af venstre lave et stykke arbejde for partiet behøver ikke være i frontlinjen. Jeg har været i gamet i seks år og har nydt det, men også erkende at det tager meget tid. Og jeg har den store glæde, min datter, der har boet i England i 20 år, flytter tilbage til Horsens med sine to børn. Og et af kravene var, at de skulle bo, så pigerne kan cykle til mormor og morfar. Så det glæder jeg mig til som et lille barn, lyder det.

- Dejlig at blive valgt, men jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til det. Jeg har været lidt ude af gamet nogle år, men jeg synes, vi er inde i en god periode, og der skal ikke være tvivl om, at vi vil gøre et forsøg på at erobre borgmesterposten. Vi lægger os i selen og gør det, vi kan.

Frank Møldrup Nielsen

Annonce

Håber på borgmesterposten til V

Den nye formand er nu 57-årige Frank Møldrup Nielsen fra Brædstrup, og han ser frem til at komme i gang, ikke mindst med at forberede kommunalvalget i 2021.

- Dejlig at blive valgt, men jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til det. Jeg har været lidt ude af gamet nogle år, men jeg synes, vi er inde i en god periode, og der skal ikke være tvivl om, at vi vil gøre et forsøg på at erobre borgmesterposten. Vi lægger os i selen og gør det, vi kan, lyder det.

Frank Møldrup Nielsen har tidligere siddet lokalbestyrelsen i Brædstrup, men træder ind som formand, fordi han ganske enkelt finder det organisatoriske partiarbejde interessant.

- Jeg gør det fordi, jeg synes, det er spændende. Det kan næsten ikke være mere spændende end i øjeblikket. Vi har en god gruppe og en god spidskandidat, og de fortjener al den opbakning de kan få. Så det er på organisationsplan, jeg træder ind i det her. Der ligger et arbejde i at være bagland og sparringspartner, siger han og påpeger:

- Ligger en opgave i, at de tre vælgerforeninger skal holdes orienteret, alle skal vide, hvor vi er på vej henad - på de fronter jag vil koncertere mig. Og så er der kun halvandet år til kommunevalget, så det vil få førsteprioritet. Vi skal have lavet et solidt valgprogram og fundet de gode kandidater, lyder det.

Ud over Frank Møldrup Nielsen blev Stefan Arnold Thomsen fra Horsens valgt til formand for kredsbestyrelsen i stedet for Birger Kaas, og Martin Ravn valgt som spidskandidat til kommunalvalget 2021.

Per Svendsen sagde tirsdag aften farvel til formandsposten i Vestres kommuneforening efter seks år. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce