Annonce
Horsens HK

Nu er HH Elite favorit til nedrykning

Melissa Petren var som resten af HH-mandskabet en skygge af sig selv i nederlaget til Ajax. Foto: Michael Just
HH-spillerne var blottet for selvtillid og tabte fortjent med 24-18 til Ajax, der fik alt for let spil i så afgørende en kamp.

Horsens: Det var på mange måder knald-eller-fald for HH Elite. Med blot en sejr i de første 12 kampe var der brug for to point mod Ajax, hvis ikke holdet skulle gå på jule- og VM-ferie isoleret i bunden af Håndboldligaen, men sådan gik det. Med et nederlag på 24-18 er HH Elite nu favorit til at rykke direkte ud af ligaen.

Det var sidste udkald, og det burde kunne ses på træner Henrik Okkerstrøm og spillerne i gult, men i stedet leverede HH Elite en indsats langt under niveau. Holdet er blottet for selvtillid, og hjemmeholdet så bortset fra et par minutter i begyndelsen af anden halvleg ikke ud til at tro på, at det kunne lade sig gøre at vinde.

Nummer sjok, når grundspillet er overstået, rykker direkte ud, så der var meget på spil. Det var bare ikke til at se. Hjemmeholdet fik ikke en eneste udvisning for blot at nævne et enkelt parameter, som fortæller noget om viljen til at ville vinde.

HH Elite kom hurtigt bagud med 3-0, og det lignede en hurtig afgørelse, da Ajax efter 20 minutter bragte sig i front med 10-4.

Hjemmeholdet slap til pausen med et efterslæb på 14-10 takket være et par gode scoringer af Othilia Christensen og Mette Lassen.

Sidstnævnte fik efter fem afbrændere fra HH''s fløje hul på bylden, da hun blev sendt på banen.

HH Elite-Ajax 18-24 (10-14)

Håndboldliga

Målscorere for HH Elite: Mette Lassen 4, Melissa Petrín 3 (2), Camilla Madsen 3, Line Skak 3, Emily Baunsgaard 2, Othilia Brøndum Christensen 2,
Charlotte Bisser 1.

Målscorere for Ajax: Anna Grundtvig 6 (1), Cecilie Woller 4, Stine Eiberg Jørgensen 4, Louisa Mittet 3, Anne Tolstrup Petersen 3, Simone Pedersen 2, Siw Aabech 1, Maja Eiberg Jørgensen 1.

Udvisninger: Ingen

Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller

Tilskuere: 503 i Forum Horsens

Dårligt returløb

HH Elite store problem var igen forsvaret eller rettere returløbet. Syv af gæsternes 14 mål i første halvleg faldt på kontra eller i 2. fasen. Det kan godt være, at HH har haft problemer med at dække op, men løbe hjem det må trods alt være en problemstilling, der er til at løse.

HH Elites svenske profil Melissa Petren havde det svært, og hun sluttede første halvleg på bænken.

Anden halvleg begyndte anderledes muntert for HH Elite. Flere gode redninger af Frederikke Rasmussen gav kontrascoringer, og på fire minutter var gæsternes forspring skrumpet til et enkelt mål, og efter syv minutters spil sendte Melissa Petren bolden i mål til 15-15.

Det var en stakket frist. Ajax trak hurtigt fra igen. En teknisk fejl og et brændt straffekast af Melissa Petren blev indledningen, og selv om HH forsøgte sig med syv mod seks i angrebet kunne det ikke ses på måltavlen, der med seks minutter igen viste 23-17 til Ajax.

Afslutningen blev præget af et utal af tekniske fejl fra begge hold. Hjemmeholdet havde givet op, og det endte med et nederlag på 24-18.

Brødtekst

Annonce
Horsens For abonnenter

Kommunen afviser dispensation: Autocentralen skal flytte dæklager på Vejlevej, men naboerne er ikke tilfredse

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Grusgrav bliver en realitet - nu kigger skuffet borgergruppe fremad

Hedensted For abonnenter

Fire Juelsminde-virksomheder vil bygge fælles solcelleanlæg ved Glud: Området skal også være rekreativt

Hedensted

Nej, man må ikke brænde sit skur af som sankthansbål: - Det er ikke en god idé

Sport

Kæmpesejr til Odder

Sport

HFS dømt til nedrykning fra danmarksserien

Leder For abonnenter

Horsens holder vejret, mens politikerne kæmper om E45

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Danmarks vildeste legetøjsbutik: Kids Coolshop rykker ind på stort lejemål i Bytorv Horsens

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Sport

Hedensted rystede topholdet

Horsens For abonnenter

De sagde nej til at sende vasketøjet på vaskeri: Sådan klarer vi vasketøjet i dag

Odder

Læsernes dom: Host op med penge til legepladser

Annonce