Annonce
AC Horsens

Nogle bliver skuffede i AC Horsens

Alexander Ludwig og AC Horsens jagter sæsonens første sejr i Superligaen. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Afklaret spillestil skal sikre AC Horsens den første sejr i Superligaen, når det søndag gælder udekampen mod AGF.
Annonce

Horsens:  Nogle spillere vil være skuffede, når AC Horsens søndag klokken 14 løber på banen mod AGF. AC Horsens' trup er fraset corona-ramte Michael Lumb uden skader, og der er kun plads til 11 i startopstillingen.

- Jeg håber at have 8-10 skuffede spillere, men det er der ikke noget odiøst i. Sådan er konkurrencesituationen lige nu. De må bare gøre sig lækre over for træneren, og her taler jeg altså ikke om at få sat frisuren men om at vise, hvor de gode de er på banen, siger AC Horsens' træner Jonas Dal.


Jeg håber at have 8-10 skuffede spillere, men det er der ikke noget odiøst i.

Jonas Dal


Det er primært i angrebet, at AC Horsens for en sjælden gang skyld har overskud. Med Jannik Pohl, Kjartan Finnbogason og Nicolai Brock-Madsen til holdkortet og oven i Hallur Hansson, der formentlig også skal have en af pladserne i front, vil der være skuffede spillere.

- Det har jeg ikke noget problem med. Det er klart, at hvis der over for lang tid er spillere, som ikke er tæt på spilletid, må vi kigge på det. Det var derfor, at vi lejede Peter Therkildsen ud. Han havde haft et år som rekrut i AC Horsens, men der var ikke udsigt til, han var ved at bliver sergent hos os, siger Jonas Dal.

Annonce

To skridt tilbage og tre skridt frem

Han skal finde de 11 spillere, der kan sikre sæsonens første sejr, og det kræver ud over de 11 rigtige spillere også en taktik, der kan knække århusianerne.

- Vi skal være afklarede i vores måde at angribe kampen på. AGF vil gerne lokke modstanderne frem og så spille en bold op på Patrick Mortensen og spille meget direkte. Den fælde må vi ikke falde i, siger Jonas Dal.

Han arbejder stadig med at flytte AC Horsens i sin retning.

- Vi forhaster ikke noget. Det kan let blive noget med et skridt frem, to tilbage og så forhåbentligt tre skridt frem et par kampe længere frem. Det handler meget om, at spillerne skal finde de rigtige løsninger, og så lever jeg fint med, at den rigtige løsning lige nu måske er, at en forsvarsspiller flere gange vælger en længere aflevering end en flad aflevering til en midtbanespiller, siger Jonas Dal.

AC Horsens' formodede startopstilling: Reserver: Peter Nymann, Magnus Jensen, Kjartan Finnbogason, Nicolai Brock-Madsen, Lirum Qamili, Rune Frantsen, Michael Lansing. Skader: Michael Lumb. Dommer: Aydin Uslu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Horsens

Arrangør satser stadig på stor boligmesse i Horsens: Det er ligesom at tage i Føtex, Ikea eller Kolding Storcenter

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce