Annonce
Kultur

Naturlegeparken bliver en smule forsinket: Vand og virus har drillet

Der er gang i anlægsarbejdet bag Netto i Juelsminde. Coronaudbruddet har ikke sat arbejdet på hold. Foto: Søren E. Alwan
Juelsminde Naturlegeparks Venner melder om en mindre forsinkelse. Åbningsfesten udsættes.

Juelsminde: Venneforeningen bag den kommende naturlegepark i Juelsminde sigter ikke længere efter at holde åbningsfest søndag 24. maj.

- Den når vi simpelthen ikke at blive klar til, siger formand for Juelsminde Naturlegeparks Venner, Glenn Jacobsen.

Det er coronaen og ikke mindst den fugtige jord efter store regnmængder i januar og februar, der har forsinket anlægsarbejdet.

- Vi havde en vanskelig start. Vi kørte rundt i en gang mudderbad. Det hjalp selvfølgelig, at vejret begyndte at arte sig i den tørre retning. Men så kom alt det her corona ind over og forsinkede os lidt i forhold til nogle skruefundamenter til vores store tårne. De to ting kombineret får betydning for færdiggørelsestidspunktet, siger Glenn Jacobsen.

Venter og ser

Projektet er ikke sat langt tilbage.

Faciliteterne ventes klar til brug sidst i maj eller begyndelsen af juni. Coronavirussen kan dog betyde, at den egentlige åbning og markering deraf må vente til senere.

Derfor melder venneforeningen ikke en ny dato ud endnu.

Annonce

Padel er godt på vej

Virussen har ikke taget livet af ideen om at give plads til to baner til ketsjersporten padel.

Banerne kræver ekstra 640.000 kr. i sponsorater. Man er godt på vej.

- Vi fik 320.000 kr. fra LUP (Lokal Udviklings Pulje, red.) og 100.000 via crowfunding. Derudover er vi i plus med pengene, der kom ind til naturlegepladsen. Vi går efter, at der kommer padeltennis. Det ser lovende ud, siger Glenn Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce