Annonce
AC Horsens

Nødvendigt onde: Proces er kommet på skemaet i AC Horsens

Jonas Gemmer er den naturlige afløser for karantæneramte Bjarke Jacobsen. Arkivfoto: Michael Bager
AC Horsens er stadig på vej til at lære Jonas Dals måde at spille fodbold på, og et premiere-nederlag ændrer ikke på AC-trænerens planer.
Annonce

Horsens:  - Vi bliver nødt til at tale proces i den kommende periode.

AC Horsens' cheftræner Jonas Dal ved godt, at ordet proces er ved at udvikle sig til et negativt ladet ord i fodboldordbogen, men det er alligevel et tema i AC Horsens velvidende, at det også er nødt til at handle om at få resultater.

- Vi er stadig i gang med at arbejde med den måde, vi spiller fodbold på nu, og det tager tid. Resultater er vigtige, men jeg har også fokus på vores udvikling, og jeg var meget tilfreds med den måde, vi præsenterede os på mod Randers, siger Jonas Dal.

- Vi skal blive bedre, men når jeg kigger hen over træningskampene og den første kamp, går det den rigtige vej, selv om et 3-0 nederlag signalerer noget andet, siger AC Horsens-træneren.

Det første punkt, der skal rettes op på er dødboldene.

- Det lærte vi af kampen mod Randers, siger Jonas Dal med henvisning til, at kronjyderne scorede tre gange på standardsituationer.

Annonce

Forkert dom

Han er tvunget til at ændre på sit hold imod AaB, da Bjarke Jacobsen efter en VAR-dom så direkte rødt mod Randers. Det er Jonas Dal stadig ikke kommet sig over.

- I mine øjne er det stadig en forkert dom. Det var til en advarsel. Dommeren lagde en linje, hvor de to hold fik lov til at gå til hinanden. Der var heller ingen protester overhovedet fra Randers-spillerne. Hvis de mente, at Bjarke Jacobsens tackling var for vild, havde de nok råbt op, siger Jonas Dal.

- Det er en klar svækkelse, at vi må undvære Bjarke Jacobsen. AaB må se bort fra Prica, men det betyder nok knap så meget for dem til sammenligning, siger AC-træneren.

Jonas Gemmer er den oplagt afløser på positionen på den centrale midtbane.

- Peter Therkildsen er også en mulighed. Jeg har også mulighed for at rykke Jonas Thorsen ind, siger Jonas Dal.

Annonce

Mål fra angriberne

AC Horsens kom ikke på måltavlen mod Randers på trods af et par store målchancer.

- Det er jeg ikke bekymret over. Vi scorede i alle træningskampene. Jeg ved godt, at det er noget andet, men der er altså ingen, der spiller træningskampe, hvor de siger, at modstanderne gerne må lave mål, siger Jonas Dal.

Jannik Pohl og Nicolai Brock-Madsen fik chancen som frontduo i premieren.

Der er mulighed for at teste Casper Tengstedt helt i front, men det taler til Jannik Pohls fordel, at han er tilbage på sin gamle hjemmebane i AaB. Hvis der er et sted, hvor han vil være topmotiveret for at bevise sit værd som angriber, må det være på banen i Aalborg.

AC Horsens' formodede startopstilling. Reserver: Jacob Buus, Thor Lange, Magnus Jensen, Peter Therkildsen, Casper Tengstedt, Lirim Qamili, Michael Lansing. Karantæne: Bjarke Jacobsen. Dommer: Sandi Putros
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Horsens

Arrangør satser stadig på stor boligmesse i Horsens: Det er ligesom at tage i Føtex, Ikea eller Kolding Storcenter

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Annonce