Annonce
HH Elite

Mulle knuste HH Elite på Falster

Maria Holm scorer det ene af sine to mål i Nykøbing. Foto: Michael Just.
HH Elite savnede skytter og målmandsredninger og har stadig ikke vundet over Nykøbing Falster.

Nykøbing Falster: Den tidligere landsholdsspiller Kristina Mulle Kristiansen spillede hovedrollen, da HH Elite fik klø med 30-23 i Nykøbing Falster.

Hun scorede seks mål og styrede falstringernes spil med smarte frispilninger, som HH aldrig formåede at dæmme op imod.

HH Elite fulgte pænt med i de første 18 minutter til 7-6, men så knækkede filmen.

Annonce

Nykøbing Falster bragte sig foran 10-6, og fra 11-7 var hjemmeholdet aldrig foran med mindre end fire mål.

Syv mod seks

Ved pausen førte Nykøbing Falster med 16-10, og de bragte sig foran 20-12 med deres største føring, da HH-træner Lars Frederiksen valgte at forsøgt sig med syv mod seks.

Det gav Horsens-holdet tre mål på stribe og en reducering til 22-18, men her svarede Nykøbings træner igen med et 5:1 forsvar med EM-spilleren Lærke Nolsøe som den fremskudte, og så faldt korthuset sammen for Horsens-holdet, da hjemmeholdet bragte sig foran 25-19 og 27-21.

Hjemmeholdet sluttede bedst.

Nykøbing Falster-HH Elite 30-23 (16-10)

Nykøbing Falster-HH Elite 30-23 (16-10)

Nykøbing Falster

Håndbold, kvinder, ligaen

Målscorere for HH:

Melissa Petrén 6, Trine Knudsen 4, Maria Mose Vestergaard 3, Frederikke Gulmark 3, Mette Lassen 2, Maria Holm 2, Susanne Madsen 2, Daniela Gustin 1.

Mål for Nykøbing Falster:

Johanna Westberg 7, Kristina Kristiansen Mulle 6, Nikita Van Vliet 4, Sofie Olsen 3, Emilie Steffensen 2, Johanna Forsberg 2, Celine Lundby 2, Lærke Nolsøe 2, Amalie Wulff 1, Sofie Flader 1,

Stillinger undervejs: 0-1, 2-3, 6-3, 7-6, 10-6, 10-7, 11-8, 14-8, 16-9, 20-12, 22-18, 25-21, 28-21, 3023.

Der var ingen toppræstationer på Horsens-holdet, der lavede for mange tekniske fejl og havde forkølede afslutninger, og HH manglede i den grad skytter til at skyde igennem de to svenske i forsvaret Johanna Forsberg og Johanna Westberg.

Annonce

Gode fløje

- Jeg var mest tilfreds med vore to fløje Mette Lassen og Maria Mose Vestergaard, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

- Det ærgrede mig, at vi ikke kunne hamle op med Nykøbing Falster, for jeg følte, vi havde redskaberne til det, men vi lavede for mange tekniske fejl og fik for få redninger efter den gode start, sagde han.

- Det så godt ud, da vi var bagud 7-6, men Nykøbing vandt den følgende periode med 5-1, og derefter haltede vi bagefter. I anden halvleg scorede vi tre mål i træk, da vi spillede syv mod seks, og det så godt ud ved 21-17 og 22-18, men så lavede vi nogle dumme fejl.

- Forsvaret stod godt i perioder, men et hold som Nykøbing må ikke have lov at score 30 mål mod os, sagde Lars Frederiksen.

Natasja Clausen stod med 41 og Louise Egestorp med 36 i redningsprocent, Stephanie Andersen havde 23 og Frederikke Rasmussen en redningsprocent på 9.

Annonce

Verdensmester sad ude

HH savner evnen til at spille sine chancer store, inden dommerne hæver armen som tegn på passivt spil.

HH har stadig aldrig vundet over Nykøbing Falster, men i næste sæson ser holdene ud til at blive mere jævnbyrdige med forstærkninger i Horsens og svækkelse på Falster.

Nykøbing Falster fik ikke den hollandske verdensmester Dione Housheer klar til kampen.

- Vi spillede fremragende, sagde landsholdsspilleren Lærke Nolsøe. I den første kamp mod Horsens var vi også klart foran, men lukkede dem ind i kampen. Den fejl begik vi ikke i denne kamp.

I pausen præsenterede Nykøbing Falster en ny spiller til næste sæson, den 20-årige ungdomslandsholdsspiller og højre back Alberte Madsen fra Odense.

HH har to kampe mere i februar hjemme i Horsens mod Randers og Skanderborg.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce