Annonce
Horsens

Motorvejen genåbnet: Én fløjet og én kørt til Skejby efter stor ulykke

Annonce

To personer kom til skade ved den ulykke, der skete onsdag aften på motorvej E45 i nordgående retning, lige syd for afkørsel 57 Horsens S.

- Den ene blev fløjet til Skejby, mens den anden blev kørt dertil med ambulance. Begges tilstand er stabil, men vi kan ikke sige noget om, hvor alvorligt, de er kommet til skade, fortæller vagtchefen fra Sydøstjyllands Politi, Torben Møller.

Tidligere på aftenen kunne hans kollega, Jørn Bystrup, fortælle, at de to tilskadekomne personer var klemt fast i bilen, og at man arbejdede på at frigøre dem på stedet. Ifølge hans meldinger var der tale om et ældre ægtepar.

Meldingen om uheldet kom klokken 20.58, og på trods af det sene tidspunkt kunne kilder på stedet fortælle, at de på et tidspunkt havde siddet i kø i halvanden time. Vejen blev helt spærret efter uheldet, blandt andet fordi, den skulle bruges som landingsbane for den helikopter, der var blevet tilkaldt til den ene af de to tilskadekomne.

Én af vognbanerne blev genåbnet ved 23-tiden, mens vejen blev helt genåbnet omkring klokken 23.40, da oprydningen på stedet var overstået.

Ulykken begyndte med, at to køretøjer stødte sammen. Herefter skete der et såkaldt følgeuheld, hvor to køretøjer mere stødte sammen.

Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce