Annonce
Sport

Morten Holmer skifter sportsgren

Morten Holmer arbejder på at skaffe nye sponsorer til HH Elite. Foto: Charlotte Adsbøl.
Horsens-leder skifter fra fodbold til håndbold.

Horsens: I fem år har Morten Holmer været en stor del af AC Horsens' handelsnetværk og sponsortegning.

Nu skifter han fra fodbold til håndbold. Han har selv valgt at forlade AC Horsens for at tiltræde et job som salgs- og marketingschef i HH Elite.

- Jeg er født og opvokset i Horsens, og jeg har fulgt arbejdet i HH Elite, siger han.

- Jeg har selv spillet håndbold i Egebjerg, Lund og Torsted, og mine tre piger spiller håndbold i Torsted. Derfor var det helt naturligt for mig at skifte til håndbold, siger han.

Annonce

Alenefar

Morten Holmer er 43 år og alenefar til tre piger på seks, otte og 10 år. Han har uddannet sig i managementbranchen i Stoke i England i et år og med en tre-årig uddannelse.

Han startede i 2016 i AC Horsens med sponsor- og netværksarbejde.

- Jeg har styret fem netværksgrupper og har øget antallet af deltagere fra 75 til 175, fortæller han.

- Nu er det en helt ny udfordring for mig. Jørgen Møller er chef for sponsorarbejdet i HH Elite og har skaffet 100 sponsorer. Mit mål er, at vi skal have antallet fordoblet i de kommende år, siger Morten Holmer.

Annonce

Tophåndbold igen

- Jeg har fulgt håndbolden i Horsens i mange år. Jeg var med, da vi vandt pokalen i 2004 og skabte mange landsholdsspillere. Der har været en pause på nogle år, men det er spændende for håndbolden i Horsens, at vi har hentet fire nye landsholdsspillere fra næste sæson. Vi har fået tophåndbold i Horsens igen, og jeg skal være med til at skabe et nyt fundament, så det hele ikke kun hænger på Lise og Henning Jørgensen i fremtiden, siger Morten Holmer.

HH's direktør Jørgen Møller:

- Det er svært at finde en sælger med de kvalifikationer og kontakter, som Morten Holmer har. Nu får vi den kompetence, vi har eftersøgt ind i HH Elite via en mand, der oven i købet bor i byen. Hans opgave er at tegne nye sponsorater.

Annonce

Flyttedag

HH Elite arbejder på at opbygge en ny administration. Klubben er flyttet fra Torsted til Forum Horsens, og fra 1. juli rykker HH Elite ind i større lokaler, når svømmeklubben flytter.

Trine Knudsen, der spiller på førsteholdet, hjælper med administrationen sammen med Maria Mose Vestergaard, samtidig med at hun underviser på BGI.

Annonce

Bor i Horsens

- Alt går i den rigtige retning, siger Jørgen Møller.

- Vi har fået en masse spændende spillere til HH Elite, og vi lægger stor vægt på, at de også flytter til Horsens.

- Det er lykkedes med Trine Knudsen, Maria Mose Vestergaard, Frederikke Rasmussen, Anne-Sofie Filtenborg, Amalie Grøn, Nina Dano, Laura Damgaard, Maria Holm og Emilie Winther. Stine Bodholt bor i Odder, Susanne Madsen og Majbritt Toft Hansen bor i Fredericia, Stephanie Andersen i Silkeborg, og så har vi kun Frederikke Gulmark, der bor i Aalborg sammen med sin kæreste og håndboldspiller René Antonsen. Det betyder, at vi har holdet samlet i nærområdet, og det er et godt udgangspunkt for ligaholdet, siger Jørgen Møller.

HH Elites store mål er at komme i slutspillet i næste sæson, og med den store tilgang er Horsens-håndbolden klar til at tage kampen op med København, Aarhus, Nykøbing Falster og Silkeborg om femtepladsen i ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce