Annonce
Horsens HK

Mogensen: HH rykker ikke ned

Claus Mogensen fik fuldt udbytte af sit besøg hos sin gamle klub. Foto: Michael Just.
Jeg forventer, at Horsens bliver endnu bedre i de sidste runder, sagde Københavns træner Claus Mogensen.

Horsens: - Jeg var meget tilfreds med kampen mod min gamle klub. Vi skærpede forsvaret i anden halvleg og fik styr på Horsens' skytter, sagde Københavns træner Claus Mogensen.

- Jeg er sikker på, Horsens ikke rykker ned. Jeg forventer, at Lars Frederiksen kommer til at bygge endnu mere på. Han har en af rækkens bedste skytter i Melissa Petrén, men Horsens kan få endnu mere ud af sit angrebsspil, når de lærer at udnytte andre end Melissa. Der er gode muligheder.

- Vi spillede med stor tålmodighed ligesom Horsens. Vi stressede hjemmeholdet. Mia Rej fik gang i scoringen. Hun er farlig mod alle hold. Jeg var meget tilfreds med flere af mine skytter, men jeg tror ikke, det rækker til et dansk mesterskab.

- Mit bud på DM-titlen er Esbjerg, og jeg håber, vi kan tage sølvmedaljerne. Jeg tror ikke på Odense. Selv om de har mange landsholdsspillere, er det ikke nok. Det er danske spillere, men nordmændene, hollænderne og svenskerne er endnu bedre end de danske, og Esbjerg har trods alt den bedste spiller fra VM i Polman, sagde den tidligere Horsens-træner, der fik fuldt udbytte af sit besøg hos sin gamle klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce