Annonce
AC Horsens

Mikkel Qvist  har fået spilleglæden tilbage

Mikkel Qvist må ikke spille kampe for AC Horsens på denne side af nytår, men foreløbig træner han med på Langmarksvej.  Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix
Forsvarsspilleren skal have afklaret sin fremtid i AC Horsens i løbet af januar.
Annonce

Horsens: Mikkel Qvist har i et par uger trænet med i AC Horsens, efter den islandske turnering blev afbrudt før tid på grund af corona. Dermed sluttede forsvarsspillerens udlejning til KA Akureyri også før tid.

- Jeg er låst frem til nytår i forhold til at spille kampe, men jeg er glad for, at jeg har muligheden for at træne i AC Horsens, siger Mikkel Qvist.

Han ser tilbage på et godt ophold i islandsk fodbold.

- Det har været en fed oplevelse trods corona. Lige nu er jeg glad for at være hjemme igen ved familien og min kæreste, men jeg fik det ud af opholdet, som jeg håbede på, siger Mikkel Qvist.

Han blev lånt ud tilbage i februar, da der ikke var udsigt til spilletid, og i forvejen kunne Mikkel Qvist på det tidspunkt se tilbage på en længere periode uden fast spilletid i Superligaen.

- Jeg valgte at takke ja til udlejningen, fordi jeg i bund og grund havde brug for at spille, og det har jeg fået opfyldt. Jeg missede den første kamp på grund af en lille skade, men derefter spillede jeg 18 kampe, siger Mikkel Qvist.

- Det har givet mig spilleglæden tilbage. Jeg havde brug for igen i en periode at spille hver gang, siger Mikkel Qvist, der blev benyttet i midterforsvaret i KA Akureyri.

Annonce

Skal se hinanden an

Lige nu kan han kun træne med i AC Horsens, og der ikke mulighed for at få lidt kamptræning via reserveholdsturneringen, da den aflyst.

- Det havde ellers været en god mulighed, men det vigtigste er, at jeg kan træne på lige fod med de andre i truppen og indgå i dagligdagen. Jeg er en ny spiller for Jonas Dal, og han er en ny træner for mig, så nu kan vi se hinanden an, siger Mikkel Qvist.


Det vigtigste er, at jeg kan træne på lige fod med de andre i truppen og indgå i dagligdagen. Jeg er en ny spiller for Jonas Dal, og han er en ny træner for mig, så nu kan vi se hinanden an.

Mikkel Qvist


Hans kontrakt med AC Horsens udløber først om halvandet år, men det ligger i kortene, at Mikkel Qvist og AC Horsens' sportslige ledelse kigger hinanden i øjnene i løbet af januar og finder ud af, om de har en fælles fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Pludseligt dyk i populær uddannelse: - Det er mærkeligt, men der skal være plads til svigt

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce