Annonce
Horsens

Michael Lumb: - Det kom som et chok

Michael Lumb i kamp med Aron Elis Thrándarson fra OB i søndagens kamp. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.
- Bo Henriksen kan sagtens få et andet job i Superligaen, siger Michael Lumb.
Annonce

Rødovre: - Det kom som et chok for os!

Det var reaktionen hos en af profilerne Michael Lumb, hvis kontrakt med AC Horsens udløber samme dag som Bo Henriksen i 2021.

- Vi hørte, at Bo Henriksen blev nævnt som mulig landstræner på Færøerne, men det var ude af billedet, og jeg havde ikke set det komme lige nu, siger Michael Lumb.

- Jeg kan sagtens se Bo Henriksen som træner i en anden superligaklub. For et år siden tabte vi en del kampe, men i denne sæson har vi gjort det meget bedre end forventet, og det gør Bo Henriksen interessant for andre klubber.

- Han har også talt om at blive sportschef og landstræner, så han vil være et emne mange steder, og vi har gjort det lettere for ham med de resultater, vi har haft i de seneste 10-15 kampe, hvor vi kun har tabt pokalkampen mod Sønderjyske og play off-kampen mod OB. Og vi var endda bedre end OB i den sidste kamp.

- Jeg har været glad for Bo Henriksen som træner. Han har givet mig den nødvendige frihed. Jeg bor i Rødovre og har en lang køretur, og jeg har ofte fået fri, når vi har skullet restituere efter en kamp. Jeg har dog haft andre trænere end Bo Henriksen, og jeg kan sagtens fungere under andre trænere.

- Transfervinduet er åbent længe endnu, og jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske med mig. Køreturen fra Rødovre er ikke optimal, men jeg er glad for at spille i Horsens og har selv sagt ja til de betingelser, jeg spiller under, siger Michael Lumb, der fik sin fodboldopdragelse i AGF, men siden er flyttet til hovedstaden.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS testede nye spillere

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Er mundbind falsk sikkerhed?

Horsens

Danish Crown tester dagligt 1330 ansatte, men chauffører går fri: Vi har indført et system, som minimerer fysisk kontakt

Annonce