Annonce
HH Elite

Melissas OL-kampe er udsat til juni

Melissa Petrén selvtræner hjemme i Sverige. Foto: Anita Kristensen.
HH Elites topscorer er taget hjem til familien i Småland og træner sammen med sin mand, Sønderjyskes målmand Josip Cavar.

Småland: HH Elites topscorer Melissa Petrén skulle have spillet tre OL-kvalifikationskampe mod Spanien, Argentina og Senegal i denne weekend.

- Foreløbig er kampene blevet udsat til juni, fortæller Melissa Petrén. Der er ikke sat dato på, så vi ved ikke, hvornår det bliver. Sverige har aflyst selve turneringen, og der er en del usikkerhed om det hele lige nu.

- Vi ved heller ikke, om De Olympiske Lege bliver afviklet til tiden, eller udsat til 2021.

- Jeg er taget hjem til familien Småland. Her selvtræner jeg sammen med min kæreste, Sønderjyskes målmand Josip Cavar. Vi følger de træningsprogrammer, vi har fået af vores fysiske træner i Horsens.

- Vi bliver i Sverige indtil videre, men vi har ingen problemer med at komme ind i Danmark, selv om de har lukket grænserne, fordi vi bor og arbejder i Danmark til daglig, siger Melissa Petrén i telefonen fra Småland.

HH Elites anden svenske landsholdsspiller Daniela Gustin skulle spille EM-kampe i næste uge, men de er også blevet udsat. Hun er godt på vej tilbage efter en korsbåndsskade og har 31 landskampe på bagen. Hun kæmper for at generobre sin plads i kamp med Nathalie Hagman fra Odense og Emma Fernis fra Sävehof.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce