Annonce
Horsens

Melissa Petrén udtaget til landsholdet

Melissa Petrén er på vej mod EM i Danmark med det svenske landshold. Foto: Anita Kristensen.
HH Elites topscorer er på vej mod EM i Danmark og Norge

Horsens: HH Elites topscorer og nummer tre på ligaens topscorerliste Melissa Petrén er på vej mod EM i Danmark i december.

Hun er netop blevet udtaget til den svenske landstræner Tomas Axners første trup. Han er ny landstræner efter Henrik Signell og har sine første kampe mod Polen 28. september i Lund og 3. oktober i Ystad.

Melissa Petrén med 40 mål i 16 landskampe er udtaget som playmaker sammen med Carin Strömberg, som hun kæmpede mod i onsdagens kamp i Viborg, og Bella Gulldén, der med 214 landskampe og 826 mål er på jagt efter Horsens-spilleren Aasa Eriksson Mogensens svenske landskamprekord på 251 landskampe.

Sverige skal spille tre EM-kampe i Frederikshavn 3., 5. og 7. december mod Tjekkiet, Spanien og Rusland.

Den svenske trup tæller ikke færre end otte spillere fra den danske liga. Johanna Bundsen, målmand fra København, og Johanna Westberg, bagspiller i Nykøbing Falster, er tilbage efter fødsler, og de øvrige er Jessica Ryde, Herning-Ikast, Johanna Forsberg, København, Kristin Thorleifsdottir, Randers, Carin Strömberg, Viborg, Hanna Blomstrand, København, og Melissa Petrén, Horsens.

Den nye landstræner holder fast i Nathalie Hagman, Nantes, pg Emma Fernis, Thüringen, på højre fløj, hvor Daniela Gustin, Horsens, kæmper for et comeback efter sin korsbåndsskade.

Filippa Idehn, Anna Lagerquist, Linn Blohm og Nathalie Hagman spillede i den danske liga i sidste sæson, men er nu skiftet til udenlandske klubber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce