Annonce
Horsens

Melissa Petrén tilbage i Horsens med OL-feber

- Nu har vi stærkeste hold i HH Elite og går ind til foråret med store forventninger, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: Melissa Petrén vender i dag tilbage til Horsens efter juleferie hos familien i Sverige, og hun skal sammen med tilbagevendte Frederikke Gulmark løfte ligaholdet i Horsens op til sæsonens mål som "Best of the Rest" - det bedste af de otte hold, der ikke er med i slutspillet.

Melissa Petrén spillede EM for Sverige og åbnede med at score otte mål i den første kamp. Spilletiden blev en del mindre til sidst, men Sverige sluttede EM med en besked fra sin bedste spiller, playmaker Bella Gulldén om, at hun stopper her og nu. Farvel til OL i Japan.

Det er Melissas store mål - og chancer for en fremtrædende plads til Horsens-spilleren er langt større uden Bella Gulldén. Hendes forår i Horsens spiller en stor rolle for hendes OL-muligheder.

Annonce

Ny kontrakt

Desuden skal hun forhandle ny kontrakt med HH Elite. Hun får fremlagt en to-årig kontrakt. Samtidig ved hun, at hendes kæreste og sambo Josip Cavar har skrevet kontrakt med Holstebro. Lige nu bor de i Sønderborg, så afstanden til Horsens bliver omtrent den samme.

- Melissa Petrén startede med at score otte mål for Sverige i den første kamp ved EM, og hun havde en stor rolle i starten, siger HH-træner Lars Frederiksen. til sidst sad hun meget på bænken, og EM var en nedtur for Sverige, ikke mindst fordi de brændte så mange straffekast, også mod Danmark.

- Melissa får et travlt 2021, dels i Horsens, dels på det svenske landshold, hvor de først skal spille OL-kvalifikationskampe og dernæst skal til OL i Japan til sommer. Hun har udviklet sig fantastisk i sin tid i Horsens. Da hun kom til HH Elite, var hun et talent. Siden er hun blevet landsholdsspiller og har taget et stort skridt i sin karriere. Hun har givet udtryk af, at hun er glad for at være i Horsens, og begge parter går ind til forhandlingerne med et stort ønske om at fortsætte samarbejdet, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Fiberskade

Mens Melissa Petrén har spillet EM, har de andre spillere trænet og spillet to træningskampe mod Herning-Ikast og Silkeborg under træningslejren i Blåvand og Oksbøl.

Frederikke Gulmark er tilbage og er tiltænkt en stor rolle som før sin skade mod Viborg på BGI i Bjerre. Hun har dog været ude med en fiberskade, men er nu meldt klar til HH's come-back mod Aarhus United 30. december.

Annonce

En storm i et glas vand

- Jeg forventer, at vi er skarpe fra starten, siger Lars Frederiksen. Alle er klar, men Aarhus United har samme styrke som i efteråret, da de gjorde det godt. De var truet af lukning på grund af økonomien, men det var en storm i et glas vand. De har et fint hold og har især gode fløje.

- Vi har store forventninger til 2021. Nu har vi omsider alle spillere til rådighed. Melissa er kommet over den brækkede finger, som holdt hende ude i syv kampe, og Frederikke Gulmark er tilbage på sin gamle plads. Målet er at hente de tre points, vi manglede fra efteråret. Vi sluttede flot med at vinde i Silkeborg og en god kamp mod Herning-Ikast. Det håber vi at videreføre mod Aarhus United, siger han.


Det er vort mål, at vi vil med i slutspillet i næste sæson. Der er kontrakter, der udløber. Vi går efter to-årige aftaler, så vi kan lave store fremskridt og arbejde langsigtet frem mod 2024.

Lars Frederiksen


Annonce

Forstærkninger

Lars Frederiksen har brugt EM-pausen til at køre rundt til agenter og checke mulighederne for forstærkninger.

- Det er vort mål, at vi vil med i slutspillet i næste sæson. Der er kontrakter, der udløber. Vi går efter to-årige aftaler, så vi kan lave store fremskridt og arbejde langsigtet frem mod 2024. Vi har også tre unge Horsens-spillere med til træning, så de er klar til voksenhåndbold fra næste sæson.

Forventningerne er store, og der er lagt op til fremskridt på resultatfronten, så Horsens kommer tilbage omkring den sjetteplads, der var Horsens' placering i mange år.

Annonce

Mavepuster

Lars Frederiksen har også fulgt EM og sin gamle trænermakker i Esbjerg Jesper Jensens arbejde.

- Jesper Jensen har gjort det godt som landstræner. Danmark spillede et fint EM i lang tid, men den sidste kamp var en mavepuster. Det var en megaskuffelse, at Danmark ikke fik en medalje, for nu kan der går lang tid. Vi havde fordel af hjemmebane, og Norge, Rusland og Frankrig bliver svære at vælte af pinden. Flere af de store nationer manglede vigtige spillere.

- Det var ærgerligt for hele interessen for kvindehåndbold, også omkring rekrutteringen af nye spillere til håndbold, for landsholdet er god reklame for vores sport, og vi har et rutineret landshold med spillere, der har været med i mange år, og som også spiller Champions League, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Horsens For abonnenter

20 boliger af "stærkt eftertragtet type" og grønt område på vej midt i Lund: Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Kristi himmelfartsdag må vente - i denne weekend valfarter musikelskere til festival-genopstandelse i Horsens

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Horsens

Fodgænger kørt ned i kryds: Bilist ville foretage et sving

Sport

Horsens-rytter vinder europamesterskabet: Den internationale mesterskabsmedalje nummer 18 kom i hus i Litauen

For abonnenter

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: 'Kritisk infrastruktur er mere og mere afgørende, og når USA spørger, om vi kan hjælpe med det her, så er vi klar'

Erhverv

Fire uger efter konkurs: 10 ufærdige byggeprojekter mangler fortsat købere

Hedensted For abonnenter

Se listen over, hvor meget digelagets bestyrelse står til at få i løn: Arbejdet i digelaget kræver en del tid, siger formand

Horsens

Børneområdet skal spare 17 millioner: Det kan gå ud over kørsel til specialbørnehave og åbningstider i dagtilbud

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Juridisk brevkasse

Min arbejdsplads er blevet solgt til en anden virksomhed - kan jeg være sikker på at beholde mit job?

Horsens For abonnenter

På to uger er der blevet tinglyst 12 bolighandler i Horsens Kommune: Se dem her

Horsens

Kvindelig bilist holdt hovedet koldt og slap helskindet og forskrækket fra motorvejs-møde med rådyr

Annonce