Annonce
Horsens

Melissa Petrén tilbage i Horsens med OL-feber

- Nu har vi stærkeste hold i HH Elite og går ind til foråret med store forventninger, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Horsens: Melissa Petrén vender i dag tilbage til Horsens efter juleferie hos familien i Sverige, og hun skal sammen med tilbagevendte Frederikke Gulmark løfte ligaholdet i Horsens op til sæsonens mål som "Best of the Rest" - det bedste af de otte hold, der ikke er med i slutspillet.

Melissa Petrén spillede EM for Sverige og åbnede med at score otte mål i den første kamp. Spilletiden blev en del mindre til sidst, men Sverige sluttede EM med en besked fra sin bedste spiller, playmaker Bella Gulldén om, at hun stopper her og nu. Farvel til OL i Japan.

Det er Melissas store mål - og chancer for en fremtrædende plads til Horsens-spilleren er langt større uden Bella Gulldén. Hendes forår i Horsens spiller en stor rolle for hendes OL-muligheder.

Annonce

Ny kontrakt

Desuden skal hun forhandle ny kontrakt med HH Elite. Hun får fremlagt en to-årig kontrakt. Samtidig ved hun, at hendes kæreste og sambo Josip Cavar har skrevet kontrakt med Holstebro. Lige nu bor de i Sønderborg, så afstanden til Horsens bliver omtrent den samme.

- Melissa Petrén startede med at score otte mål for Sverige i den første kamp ved EM, og hun havde en stor rolle i starten, siger HH-træner Lars Frederiksen. til sidst sad hun meget på bænken, og EM var en nedtur for Sverige, ikke mindst fordi de brændte så mange straffekast, også mod Danmark.

- Melissa får et travlt 2021, dels i Horsens, dels på det svenske landshold, hvor de først skal spille OL-kvalifikationskampe og dernæst skal til OL i Japan til sommer. Hun har udviklet sig fantastisk i sin tid i Horsens. Da hun kom til HH Elite, var hun et talent. Siden er hun blevet landsholdsspiller og har taget et stort skridt i sin karriere. Hun har givet udtryk af, at hun er glad for at være i Horsens, og begge parter går ind til forhandlingerne med et stort ønske om at fortsætte samarbejdet, siger Lars Frederiksen.

Annonce

Fiberskade

Mens Melissa Petrén har spillet EM, har de andre spillere trænet og spillet to træningskampe mod Herning-Ikast og Silkeborg under træningslejren i Blåvand og Oksbøl.

Frederikke Gulmark er tilbage og er tiltænkt en stor rolle som før sin skade mod Viborg på BGI i Bjerre. Hun har dog været ude med en fiberskade, men er nu meldt klar til HH's come-back mod Aarhus United 30. december.

Annonce

En storm i et glas vand

- Jeg forventer, at vi er skarpe fra starten, siger Lars Frederiksen. Alle er klar, men Aarhus United har samme styrke som i efteråret, da de gjorde det godt. De var truet af lukning på grund af økonomien, men det var en storm i et glas vand. De har et fint hold og har især gode fløje.

- Vi har store forventninger til 2021. Nu har vi omsider alle spillere til rådighed. Melissa er kommet over den brækkede finger, som holdt hende ude i syv kampe, og Frederikke Gulmark er tilbage på sin gamle plads. Målet er at hente de tre points, vi manglede fra efteråret. Vi sluttede flot med at vinde i Silkeborg og en god kamp mod Herning-Ikast. Det håber vi at videreføre mod Aarhus United, siger han.


Det er vort mål, at vi vil med i slutspillet i næste sæson. Der er kontrakter, der udløber. Vi går efter to-årige aftaler, så vi kan lave store fremskridt og arbejde langsigtet frem mod 2024.

Lars Frederiksen


Annonce

Forstærkninger

Lars Frederiksen har brugt EM-pausen til at køre rundt til agenter og checke mulighederne for forstærkninger.

- Det er vort mål, at vi vil med i slutspillet i næste sæson. Der er kontrakter, der udløber. Vi går efter to-årige aftaler, så vi kan lave store fremskridt og arbejde langsigtet frem mod 2024. Vi har også tre unge Horsens-spillere med til træning, så de er klar til voksenhåndbold fra næste sæson.

Forventningerne er store, og der er lagt op til fremskridt på resultatfronten, så Horsens kommer tilbage omkring den sjetteplads, der var Horsens' placering i mange år.

Annonce

Mavepuster

Lars Frederiksen har også fulgt EM og sin gamle trænermakker i Esbjerg Jesper Jensens arbejde.

- Jesper Jensen har gjort det godt som landstræner. Danmark spillede et fint EM i lang tid, men den sidste kamp var en mavepuster. Det var en megaskuffelse, at Danmark ikke fik en medalje, for nu kan der går lang tid. Vi havde fordel af hjemmebane, og Norge, Rusland og Frankrig bliver svære at vælte af pinden. Flere af de store nationer manglede vigtige spillere.

- Det var ærgerligt for hele interessen for kvindehåndbold, også omkring rekrutteringen af nye spillere til håndbold, for landsholdet er god reklame for vores sport, og vi har et rutineret landshold med spillere, der har været med i mange år, og som også spiller Champions League, siger Lars Frederiksen.

Annonce
Navne For abonnenter

Tvillinger kan ikke få nok af hinanden: Vores familier kan godt blive lidt trætte af det, når vi har været sammen fire aftener i træk

Danmark

Søndagens coronatal: 644 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Radikale har fravalgt Socialdemokratiet i valgforbund: Det er et demokratisk problem, at S har så stor magt

Erhverv For abonnenter

Bekymrede beboere i sydbyen: Hvad er en lokalplan egentlig værd, hvis man kan dispensere fra den uden hæmninger?

Kultur

Ny modstrømsbusrute efter kanoturen er et hit: Men der mangler en medstrømsbus, så man bedre kan opdele sejlturen

Horsens

16-årig og 17-årig anholdt: Højlydt, frembrusende og råbte 'politivold' efter betjente

Sport

Fornem OL-start for Anne-Marie Rindom

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Lad os udvikle Lilli Gyldenkildes Torv til noget fantastisk: Skal vi tale Horsens op eller ned?

Kultur

28-årig horsensianer har tit været gæst til musical: Nu går han på scenen som en skræmt løve

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Odder

Buschauffør sagde op på grund af billetsnyderi: - Halvdelen betaler ikke for turen

Danmark

Efter måneder med utrøstelig datter opgav Maja at få hjælp i Danmark: - Det føltes ulovligt at tage til udlandet

Sport

Mixeddouble var tæt på at slå top-par: Horsensiansk badmintonspiller så godt som ude af OL

Erhverv For abonnenter

75-årig forvalter arbejder på fuld tid og fejrer 50-års jubilæum: Jeg stopper, når jeg bliver gammel

Horsens

Risiko for farligt vejr: DMI varsler risiko for kraftig regn og lokale skybrud

Annonce