Annonce
HH Elite

Melissa Petrén kæmper for en OL-billet

Kun 14 spillere skal med til OL i Japan, så fire spillere skal sorteres fra hos Sverige

Horsens: HH Elites topscorer Melissa Petrén rejser i dag hjem til Sverige for at forberede sig til sin næste store opgave.

- Vi skal ikke kun kvalificere os til OL med Sverige. Vi skal også kæmpe om de 14 pladser på landsholdet til OL, siger Melissa Petrén.

Fredag 19. marts kl. 21 spiller Sverige mod Spanien i Lliria, lørdag den 20. marts kl. 18.15 er modstanderen Argentina, og 21. marts kl.18.00 gælder det Senegal, også i Lliria.

- Kampen mod Argentina er altafgørende. To hold går videre, så vi kan tåle at tabe til Spanien. Det er Argentina, vi skal slås med. Vi mødte dem ved VM i Japan og vandt knebent, så vi har gode chancer, men vi skal kæmpe for at komme til OL, siger Melissa Petrén.

Hun virker, som om hun er mere nervøs for den anden kamp, nemlig at få en af de 14 pladser til OL.

Det er en stor fordel for Melissa Petrén, at den bedste svensker Bella Gulldén har meldt fra til landsholdet, så lige nu er hun sammen med Carin Strömberg fra Viborg favorit til pladsen som playmaker - foran Jenny Carlson fra Holstebro.

Nino Dano, der kommer til HH Elite fra næste sæson, er i samme situation som Melissa. Hun skal slås med Emma Lindquist og Hanna Blomstrand om pladsen som højre back.

- Nino Dano er et stort talent. Horsens kommer til at få stor glæde af hende. Hun spillede ikke så meget ved EM i Danmark, men det skyldtes, at Emma Lindqvist gjorde det virkelig godt, siger Melissa Petrén.

Danmark mistede sin OL-chance under Klavs Bruun Jørgensen ved VM i Japan, mens svenskerne gik videre og nu kan tage springet til Japan.

- Jeg er ikke bekymret for corona. Jeg havde selv corona i januar, og jeg var ikke med hos HH, da vi vandt over København, siger Melissa Petrén, der skifter til København fra næste sæson.

Melissa Petrén har spillet 24 landskampe og har også gode chancer for at komme med til VM i spanien fra 2. til 19. december 2021.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce