Annonce
Sport

Melissa Petrén forlader Horsens: Skifter til København

Melissa Petrén forlader HH Elite efter denne sæson. Foto: Ole Nielsen.
- Det er en profil, vi mister, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Horsens: Den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén forlader HH Elite og Horsens efter to sæsoner.

- Melissa Petrén har valgt at stoppe for at prøve noget nyt, siger HH-træner Lars Frederiksen.

Melissa Petrén har som bebudet valgt København og træner Claus Mogensen som sit nye hjemsted. Her bliver hun holdkammerat med landsholdskammeraterne Johanna Bundsen og Hanna Blomstrand.

Annonce

- Jeg har været meget tilfreds med hendes indsats for HH Elite. Hun har trænet seriøst og har udviklet sig meget. Hun kom som et stort talent og blev svensk landsholdsspiller som Horsens-spiller. Jeg vil følge hendes udvikling i hendes kommende klub, og jeg håber, hun fortsætter i den danske liga, siger Lars Frederiksen.

- Vi mister vores topscorer. Hun lå i toppen af topscorerlisten i den danske liga, indtil hun brækkede en finger i pokalkampen mod Randers. Hun blev også ramt af corona og har derfor ikke spillet så mange kampe som de øvrige. Det er en profil, vi mister, og vort spil bliver anderledes i fremtiden.

- Jeg aftalte med Melissa Petrén, at hun er klar til at give den fuld gas i resten af sæsonen.

Ingen er uundværlig

- Jeg har været med i dette game i 18 år, og det er ikke første gang, jeg mister en god spiller. Jeg ved, at ingen er uundværlig. Vi forsøger at hente forstærkninger til vort nye projekt, og jeg forventer, at bliver endnu stærkere, selv uden Melissa, siger Lars Frederiksen.

- Jeg har meget at takke Horsens for, siger Melissa Petrén. Jeg er blevet landsholdsspiller i Horsens, og og jeg har fået masser af spilletid. Jeg har fået masser af tillid fra træner Lars Frederiksen.

- Mit næste store mål er at komme med til OL i Japan. Vi skal spille kvalifikationskampe midt i marts mod Spanien, Argentina og et afrikansk hold, men jeg har ikke talt med landstræneren og tør ikke sige noget om mine egne chancer lige nu, siger Melissa Petrén.

Hendes chancer er dog steget væsentligt, efter at Bella Gulldén har meldt fra til landsholdet før OL.

Melissa Petrén og hendes kæreste Josip Cavar bor sammen i Sønderborg. Nu flytter han til Holstebro, og hun flytter til København. Han er målmand i Sønderjyske og skifter til TTH Holstebro.

- Det er ikke noget problem for os. Vi har begge fokus på håndbold, siger Melissa Petrén.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce