Annonce
HH Elite

Melissa Petrén er ikke færdig i HH

Melissa Petrén har haft en lang snak med HH-træner Lars Frederiksen for at få en god afslutning på sine to år i Horsens. Foto: Michael Just.
HH's svenske topscorer er stadig nummer fem på topscorerlisten i ligaen med 120 mål i 19 kampe

Horsens: Hvad sker der med den svenske landsholdsspiller Melissa Petrén i hendes sidste tid i H?

Hun forlod banen uden at score et eneste mål mod Skanderborg.

Melissa startede på bænken, kom ind, havde tre mislykkede skud, en teknisk fejl og kom ikke på banen i 2. halvleg.

Melissa Petrén har skrevet kontrakt med København Håndbold fra næste sæson. Hun tiltræder 1. juli, men slutter i HH Elite med den sidste kamp mod Skanderborg 2. maj.

Efter kampen mod Skanderborg forlod hun Forum Horsens med hætte over hovedet og var meget fåmælt. Hun ville ikke sige et ord, men tilbage står spørgsmålet om, hvordan HH elite vil benytte hende i de sidste seks kampe.

Melissa Petrén skal spille tre OL-kvalifikationskampe for Sverige i næste uge. Efter onsdagens hjemmekamp mod Silkeborg-Voel rejser hun til Sverige og videre til de tre kampe i Spanien.

Derefter vender hun tilbage og spiller fire kampe i nedrykningsspillet fra 27. marts til 2. maj.

Både HH Elite og Melissa Petrén kan dermed se en ende på et samarbejder, der overordnet har været fint og frugtbart.

- Jeg har haft en lang samtale med Melissa og forstår hendes frustration, siger HH-træner Lars Frederiksen. Hun har været en vigtig spiller for os, men lige nu står hun midt i en OL-kvalifikation, en kamp for at komme blandt de 14 spillere til OL i Japan og et klubskifte til København.

- Vi havde en rigtig god snak, og hun har været fremragende til træning i denne uge, så jeg er sikker på, hun går ud og leverer varen i sine sidste kampe for HH Elite. Vi har brug for, at hun spiller op til sit bedste, siger HH-træneren.

Melissa Petrén er stadig på femtepladsen på topscorerlisten i ligaen med 120 mål i 19 kampe, Kristina Jørgensen topper med 164 mål i 24 kampe foran Stine Skogrand fra Herning-Ikast med 159 mål i 24 kampe. Ingvild Bakkerud har scoret 113 mål i 24 kampe på 10. pladsen.

HH Elite spiller fredag kl. 18.30 ude mod Herning-Ikast.

Annonce

Fysisk stærke

- Det bliver en hård kamp, forudser Lars Frederiksen. Herning-Ikast tabte i Nykøbing Falster og skal bruge de to points mod os for at komme blandt de fire bedste. De er fysisk stærkt med Ingvild Bakkerud og Helene Fauske som de toneangivende, og så har de ligaens bedste målmandsduo i Jessica Ryde og Sabine Englert.

- Vi må bare se på os selv og sørge for, at vi får lavet tilstrækkeligt med mål. Vi skal have gang i den kontrafase, der fungerede godt mod Skanderborg, men vi må også huske på, at det er en helt anden modstander på fredag, siger han.

HH's store problem bliver at stoppe Ingvild Bakkerud, der skyder lige så hårdt som en mand. Det er en opgave for Julie Gantzel, der er tidligere Herning-Ikast-spiller. Det kommer til at slå gnister.

HH skal også passe på Helene Fauske og Stine Skogrand, og så er det vigtigt, at Frederikke Rasmussen kan fortsætte stilen med 35 i redningsprocent fra kampen mod Skanderborg.

Der må ikke komme tilskuere ind til kampen, men den kan streames på Herning-Ikasts hjemmeside.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce